Gule eplesnegl oppdretts kar

Bilde av akvarium

User imageJeg fant ut at eplesnegler er veldig lette og få oppdrett på så derfor tok jeg 120L og stapte oppi 6 nesten fullvoksne eplesnegler, 1 kampfisk, 11 grønne neontetraer og 3 røde reker. som lever godt sammen uten å spise opp de små sneglebabyene som klekkes til en hver tid.

Har en stor sverdplante som har formert seg til 5 planter + andre diverse planter.

Jeg har nå uke 42 2006 tilsammen 14 eggklaser som venter på å bli klekkt og 5 har klekkt. Totalt 18 klaser og mye mye mer blir det!! Er ikke fult før det renner over hehe, neida jeg satser på noe salg ettehvert.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 21.10.2006 Sist endret: 21.10.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
mArTii
mArTii Haha, herlig kar! Tenker på å gjøre noe lignende med min 54liter...
fisken95
fisken95 0 rosa klumper
hei hva er de rosa og hvite klumpene???
Arch
Arch Det rosa er flak mat. Det gir mer fargeprakt. vet ikke om det egentligt hjelper på fargen.
Eggklasene er lagt på et brett som hører til i en fødekasse der hvor yngelen detter ned imellom et gitter. Når sneglene klekkes så faller småsneglene ned i akvariet. Det fungerte ikke helt opptimalt pga. dårlig luftfuktighet. de ble ikke så fuktige som de burde vært. Du bør kanskje legge en gjennomsiktig plast bite som f.eks en pose som man kan legge over, men må ikke være tett. Jeg har ikke oppdrett på disse lengre nå for tida. De ble litt for mange. Jeg begynte med 6 stk. og de forvandlet seg til litt over 200 stk. på 3-4mnd. Nå er de fleste ca. 3 cm og noen er blitt spist opp av en kreps som gikk i samme kar. Noen gitt bort og fordelt i forskjellige kar her hjemme.
MalinFP
MalinFP Kreps?:O
Kreps er jo ulovligi Norge :-/
Arch
Arch Trodde ikke kreps var ulovlig. Tror det er hummer som er ulovlig. Den er uansett solgt for lengst.
Kajjuus
Kajjuus Wow, hvor store er de største Eplesneglene i størrelse og alder? Tror du en fødekasse opp ned festet til glasset med en algemagnet vil funke? Den stikker litt opp av vannoverflaten og lokket er festet på slik at de ikke kommer inn. Beklager hvis det var litt tåpelige spørsmål, men det så ut som du virkelig hadde lyktes. Noe spesielt du forer med?
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap