Maller i salig blanding

Bilde av akvarium

User imageHer er det maller som gjelder:

Ancistrus
Peckoltia maccus
Peckoltia/panaque - ikke sikker på hvilken
ancistrus gull
Blue Ghost (L128)
+ et ukjent antall ancistrusyngel, minst 14.

Ikke bare maller her:
Palettciclide
SAE
Denisonibarber

Salig blanding er vel ordet her. Har ikke så mange som det høres ut til, ettersom jeg har kun en av flere av mallene. Favorittene er vel grenmallene og Blue Ghost. Det er en smule overfullt i karet, men jeg kan dessverre ikke flytte fisk nå pga. smittefare. Noen fisker har allerede tatt veien til de evige innsjøer :-(
Så dersom noen stusser over stimfisk som ikke lever i stim, er de enten få fordi de skal få lov til å dø ut, eller de er få fordi resten av stimen har tatt kvelden. Og jeg kjøper *ikke* inn ny fisk før jeg har friskmeldt akvariet!

Er man først bitt av mallebasillen...
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 03.11.2006 Sist endret: 05.11.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Inger Anne
Inger Anne Jeg la ut bilde på AF litt tidligere, og da trodde de fleste at det var en L-169, mens noen få nevnte L-002. Det er derfor jeg fortsatt ikke er sikker på hva det er.
MalinFP
MalinFP Hahaha.. Genialt det bilde med Plecoen som hadde Grenmalla mellom seg og glasset :P
Kesol
Kesol Ingen blir sint om du knipser bilder av Mystus leucophasis til basen. ;)
RunarH
RunarH Det er ihvertfall ikke en L169. Hvis du ser på mønsteret ligner den mer på L2
Inger Anne
Inger Anne Jeg tror det er opp og avgjort at det det er en L-002 nå. Sannsynligvis også en dame. Jeg har tilfeldigvis også en L-002 som helt tydelig er en hann. De har tidligere levd hver for seg. For noen måneder siden flyttet jeg damen over til herremannen, men det har ikke oppstått noen søt musikk ennå. Men jeg har faktisk også en L-169, men den er ikke avbildet her.
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten Flode og stælken er visst gode venner. skikkelig tøft bilde!!!! Nydelig kar. er blue ghost dyr fisk eller?? kjøpte selv en maccus på torsdagen! blue ghost var NYDELIG ganger MASSE
Tom Anders
Tom Anders 0 L002
Enig dette må være l002 og det er en hanne.
Inger Anne
Inger Anne Hvordan ser du at det er en hann? Jeg har en til, og den er defintivt en hann. Den har en hårvekst på bakkroppen som denne avbildede L-002 ikke har.
Tom Anders
Tom Anders trur det er hanne pga frgemønsteret, har en Lmalle bok der han og hunne er avbildet, og hunnen har ikke så mye striper på hue, men mere flekker.
Inger Anne
Inger Anne Jeg tror ikke fargemøsteret har så mye å si. Dette står skrevet om kjønnsforskjeller i fiskebasen her på AF:
"Hannene har "pigger" på bakre del av kroppen. Lekemodne hunner synes bredere i buken når de ses ovenfra."
Inger Anne
Inger Anne Den ble kjøpt på Kjæledyrsspesialisten i Askim. Hvis jeg husker riktig, kostet den 350 den gangen, og den var ganske liten. Jeg har ikke sett dem hatt denne fisken inne siden jeg kjøpte de siste de hadde.