Yngelakvariet

Bilde av akvarium

Ett lite akvarium på hele 26 liter av typen Wromax. Det har ett lite innvendig filter av typen Elite og en Jäger varmepumpe. Som lys har vi ett 9 watts armatur fra Arcadia.

Logg:
25.01.2009
Da er hele karet gjort om. Har puttet inn en red moor rot som er festet oppe i venstre hjørne.Selve roten er liten men "grenene" sprer seg ut og dekker det meste av karet. Heler perfekt passform


07.04.2007
Dette er nå blitt ett karanteneakvariet for en liten syk platy :-(
13.02.2007
R.I.P. Snoopy
I dag døde desverre snoopy. Han hadde blitt bitt i finnene og fått infeksjon. Prøvde å medisinere men desverre ble han ikke frisk :-(
29.12.2006
Det var blitt litt alger i akvariet, så har satt inn tre stykk Otocinclus. Håper ikke det blir for lite akvarium for dem.

29.12.2006
Siden vi nå har fått oss ett større akvarium har kampfisken og platy'ene fått kommet over i det nye hjemme. Dette akvariumet har nå blitt ett yngel akvarium hvor det foreløpig er 1 platy. Vi får håpe at det etterhvert kommer litt flere :)

En gang i oktoboer:
Vi tok over en kampfisk som bodde i en liten bolle. Så vi syntes litt synd på han, så vi måtte gå til innkjøp av ett lite akvarium. Vårt første akvarium ble på hele 23 liter ;) . Han hadde vel fortjent litt større, men det ser ut til at han stortrives i sitt nye hjem.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Sand fra biltema
Lys: Arcadia Arcpod 9 watt
Filtrering: Elite Stingray
Bakgrunn: Malt - Akryl maling
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 06.11.2006 Sist endret: 16.08.2018
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Kirsti
Kirsti Fint for fisken med noe som er større enn en bolle :-) Når dere blir bitt av basillen blir det nok enda større kar!
Men dere, ta bort all "vatten" rundt planterøttene!
Lykke til!

Hilsen Kirsti
Snoopy
Snoopy Vatten er borte :)
MalinFP
MalinFP Har et akvarie som er helt likt det der, men mitt er 26 liter :P
Snoopy
Snoopy :) Det stemmer nok godt. Husket ikke helt hvor stort det var når jeg registrerte det. Takk skal du ha :)