Bursdagsgaven

Bilde av akvarium

User imageDette er et akvarium min datter fikk til bursdagen sin, så det er jo ikke mitt, men det er jeg som kommer til å ta jobben med å holde det ved like.

Bursdagen var den 13. desember, og hun hadde ingen anelse om hva hun fikk. Det var dekket av en kartong med gavepapir som ble tredd nedover akvariet. Når min datter var på skolen, og etter leggetid så tok jeg av "innpakningen" og hadde på lyset. Pumpen sto selvfølgelig på hele tiden, men den er heldigvis så stillegående at den ikke høres særlig godt. :D

Substrat, grus og planter kom på plass, og startet akvariet med 3 platy. De fikk jobben med å lage en fin bakteriekultur i vannet. Jeg begynte med lav vannstand, sånn at de fikk nok luft de timene akvariet var tildekket :)

13/12/06
I dag har min datter fått akvariet. Utrolig at jeg klarte å sette det opp med fisk og alt uten at hun merket det. Hun ble heldigvis veldig glad for presangen. Her om dagen kjøpte jeg tre sverddragere. To grønne og en rød. De grønne er utrolig fine. Egentlig veldig lite grønt på dem, så hvorfor de kalles grønne, vet jeg ikke...

04/01/07
Siste nytt er 10 Danio Frankei, som desverre ser ut til å ha feil kjønnsfordeling i stimen. Kjøpte dem for et par dager siden. Dette skal jeg prøve å rette opp i. Har lagt til en film, lyd og bilde er irriterende dårlig :(
<embed src='http://www.bolt.com/video/flv_player_branded.swf?contentId=2870919&contentType=2' loop='false' quality='high' bgcolor='black' width='365' height='340' name='video_play_500' allowScriptAccess='sameDomain' type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' /><br/>Get <a href='http://www.bolt.com/'>video codes</a> at <a style='font-family:arial,sans-serif;font-size:12px;color:#0066CC' href='http://www.bolt.com'>Bolt</a>.

Her er en litt bedre film:www.
<embed src='http://www.bolt.com/video/flv_player_branded.swf?contentId=2872776&contentType=2' loop='false' quality='high' bgcolor='white' width='365' height='340' name='video_play_500' allowScriptAccess='sameDomain' type='application/x-shockwave-flash' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' /><br/>Get <a href='http://www.bolt.com/'>video codes</a> at <a style='font-family:arial,sans-serif;font-size:12px;color:#0066CC' href='http://www.bolt.com'>Bolt</a>.

05/01/07
I dag har jeg syndet! Bevisst, til og med! Studerte karet inngående i dag morges, og de stygge penselalgene jeg hadde på bare ett sted har spredd seg. Å skrekk og gru! Tok en rask beslutning om at her må noe gjøres.
Leste om en plante som kanskje kunne hjelpe, men da jeg ikke fant den, men derimot fine små SAE, så kjøpte jeg tre på flekken. Jeg får heller gi dem bort når de blir større. Men først skal de få spise seg mette på penselalger.

Jeg har en murrende følelse om at jeg kanskje burde skaffet meg et større kar :S

7/4-2007 Nå er karet blitt rene villnisset... Skulle ha lukt litt, men har små yngel som trenger å gjemme seg, så da tør jeg ikke....
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 24.11.2006 Sist endret: 14.07.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Steffen_93
Steffen_93 kor kjøpte du klorekene?? :P
Maretard
Maretard Hadde det vært min gave, hadde jeg klart å løfte av pappeska når mora mi var på do eller noe. Og om den sto på et akvariebord hadde jeg gjort det og;)
Aggi
Aggi Jeg kan garantere at hun ikke kikka. Og hylla det står på, er ei hylle vi har hatt lenge. :)