På Jobben

Bilde av akvarium

User imageFikk lov av sjefen å ha enda et kar på pauserommet :))

Dette er på 480 liter, og sammen med 160 literen på samme rom, begynner det å bli "hjemlig" der.

Jeg har en kollega som lagde lyskasse, og en annen har hentet røtter. En har hjulpet med plaseringen, og alle de andre stiller med moralsk støtte og ros.

Det er to 40w T-8 rør, og to 39w T-5.

Filteret er innkjørt, så jeg kunne sette noen fisk inn med en gang. Det er ca 40 Kardinaltetra. + Discus123 sine kardinaler som skal vere her til hans Discus har greid å få opp yngel.
5 små skalarer. Disse skal ut og 10-12 små skal få vokse opp i dette karet.
En paletthann er der også midlertidig.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 12.12.2006 Sist endret: 14.03.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
munda
munda Nok et nydelig "Rose-kar"!! :)
Rose U
Rose U 0 Tusen takk
Jeg synes det er morro at andre liker akvariene mine. De jeg har på jobb, vere pene, for det er så mange som skal bruke rommet de står i. Har lovet sjefen at jeg skal holde de pene.
akvafil
akvafil vannvittig pent kar! :)
Rose U
Rose U 0 Tusen takk for det.
Liker det godt selv også. Det gjør det trivelig på jobb synes jeg;)
Tove H
Tove H 0 Hvordan får du det til?
Alle akvariene dine er så nydelige. Dette er et av de første jeg la inn på favorittlista mi. Tar det fram rett som det er og bare nyter. Er dine kar alltid så strøkne?
Rose U
Rose U 0 Tusen takk for det.
Men det er overhode ikke alle som holder seg like godt hele tiden:) Akkurat dette karet prøver jeg å holde så strøkent som mulig, fordi det står på pauserommet på jobb.

Med mine andre kar, så går det litt opp og ned. Det er kun dette karet, og 180 literen min som stort sett alltid er fine. Det ene fordi jeg steller det hele tiden, og det andre fordi det er et kar som krever svært lite.
Ssffb
Ssffb Vakkert dette også! Du har bare fine kar du ^^
Lisbeth
Lisbeth Du er så flink til å innrede karene dine! Skulle ønske jeg hadde en sjef sånn som du. Jeg har en hel vegg på kontoret mitt som skriker mot meg, men min sjef vil ikke la meg sette opp en liten rekebolle en gang...
Rose U
Rose U Ja hun er en prima sjef. Men jeg kan ikke la akvariene jeg har der forfalle, for det er ca 40 andre menneskersom kommer gjennom det pauserommet.
Men jeg er glad jeg får ha de der, da det ikke er stemning for flere kar i hjemmet ;)
Lisbeth
Lisbeth Ja, akkurat det er noe å tenke på! Vår jobb skal flytte om et år til et bygg de bygger nå. Da har jeg selvfølgelig begynt å mase om å i det minste ha et stort pent kar i resepsjonen, bygge det inn mens de holder på. Men vi er over 200 ansatte og mange besøkende så det blir kanskje litt vel stort ansvar for meg å holde det prikkfritt til en hver tid... grøss