112 l

Bilde av akvarium

  • Et 112 liters som er eid av E.B.
  • Dette akvariet er med på 1 favorittliste!
User imageDette karet er jeg ikke helt "ferdig" å sette opp enda. Karet fant jeg på søppelfyllinga, med stativ! Lysamaturet er litt for kort, noe jeg fikk kjøpt brukt på zoo for en hundrings. Pumpe og kolbe hadde jeg selv, og jeg satte først opp karet som et karantene kar for noen fisker jeg fikk. Har sett meg ut planter men ikke fått tak i de enda. Her har jeg sort rådasand (0,2-1,5mm) og Reed moor røtter. Hadde nedi noen rester av Cabomba men de døde sakte ut siden det ikke var annet lys der enn det som er i rommet før lyarmaturet ble skaffet.
20.01.2009
Akvariet har kommet seg betraktelig siden den gang jeg la det inn her. Har byttet ut sanden med lys sand og fått opp et skikkelig lysarmatur. (T5)
Plantene trives bedre, men desverre har jeg hatt en del problemer pga. sanden. Ser ut til at den er alt for lett slik at filteret tetter seg etter ei lita stund, og det er jo meget trasigt! Eneste løsning er nok å bytte ut sanden, men det er synd nå som gresset endelig trives så godt og vokser såpass fint. Har uansett tenkt å flytte fiskene til en 180 l. når jeg får innredet den, men har tenkt å ta meg god tid til det.
11.08.2009
Store forandringer. Flyttet karet inn på vaskerom/wc. Det er nå det nye snegle/rekekaret. Skiftet filter og sanden er ikke noe problem lenger.
24.09.09
Ble litt lei av dvergreker og byttet de i et par flotte sommerfuglciklider for noen uker siden.
11.12.09
Det gikk ikke etter planen med sommerfuglene desverre. Karet brukes nå til å pleie et par sverddragere som har fått hard medfart i akvariet på jobb til jeg finner ut hva jeg skal prøve på i neste omgang.
06.07.10
Lenge siden jeg har oppdatert ser jeg. Flyttet en stim kardinaltetra fra 80 l. i vinter en gang.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Lys sand
Lys: 2 stk T5 lysrør
Filtrering: Utvendig Eheim 2215
Bakgrunn: Innvendig bakgrunn
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 4   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 29.12.2006 Sist endret: 06.07.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Emil Andre Rasmussen Engø
Reklame for plussmedlemskap