63/2 Corydoras aeneus


  • Et 63 liters som er eid av Metallicus
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
Oppdrettskar for Metallpansermalle.
I dette karet har jeg en leksgruppe på 6 Corydoras aeneus. Jeg kjøpte disse av Frank Hanning mandag 15 januar 2007 og puttet dem middlertidigi 63 literen sammen med en gruppe Ameca splendens i påvente av at deres kar skulle bli klart, etter 2 dager såsynes jeg at Ameca splendens hunnen plaget mallene så mye at jeg besluttet å flytte de til deres 160L, selv om det var noen dager for tidlig. Jeg må si jeg ble ganske forbauset når jeg kom hjem fra jobb i dag 18 januar og oppdager over 300 egg. Dette er første gang jeg har fått egg på fisk, jeg driver stort sett med levendefødere, så dette er både spennende og gøy. Var veldig i tvil om hva jeg skulle gjøre, så jeg har lest litt på nettet (på forumet her) Jeg har nå flyttet 94 egg over i eget kar. Jeg fikk desverre "punktert" noen egg da jeg prøvde å løsne dem fra glasset, rundt 40 egg satt fast på to blader så disse bladene skar jeg løs, og puttet dem over i det nye karet med eggene på. Jeg lot ca 200 egg være igjen hos mallene i dette karret. jeg fant også 40-50 egg på varmekolben, og disse er nok "kokt" allerde så jeg valgte å ikke røre dem.
Blir spennede å se om noen dager hva som skjer. Leste litt om erfaringer som Mona O har beskrevet og vil prøve å gjøre dette etter hennes oppskrift med daglige vannbytter. Igjen takk til Frank (Cherhan) for levering
av fisk av meget høy kvalitet. Har kjøpt fisk, reker og snegler av Frank ved flere anledninger og han leverer alltid samme gode kvaliteten. Anbefales!
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 17.01.2007 Sist endret: 30.01.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Lisa S Falk
Reklame for plussmedlemskap