Trekantakvarium

Bilde av akvarium

User imageTrekantakvarium på 380 liter. 9 mm glass foran og 20 mm plater i bunn og sidene.

Fylt i 4 bøtter grus. 5cm foran og skrånende til 15 cm bakerst i akvariet. i Har blandet fin og grov grus. I tillegg en kvart bøtte skjellsand i bunnen. Innredet opp med steiner i midten hentet fra strandkanten. En mangroverot.

Fylt i vann 130107. GH på 9 og Ph 7,0. Eheimfilter 2026 og Floraset "hengelampe" med Osram 80 watt med tidsbryter. Åpen på toppen for bedre lysforhold og kunne betrakte karet ovenfra.
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: grus
Lys: En hengelampe Osram Floraset 80 watt
Filtrering: En utvendig Eheim 2026
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 7   GH: 8   KH: -
Temperatur: 24°C
Registrert: 23.01.2007 Sist endret: 12.12.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ciklide
Ciklide skikkelig stilig!
Tore H.
Tore H. Tusen takk!
Tore H.
Tore H. 0 Takk for hyggelig tilbakemeldin!
Kulefiskene er ikke større enn et par cm, men har hatt de et halvt år. Tror det er en mindre art. De er ikke aggressive bortsett fra at de jager hverandre noe, uten å bite i finnene. De er kresne i matveien. Vil ikke ha tørrfor eller sorte mygglarver men spiser begjærlig av de hvite (frosne). Har ikke prøvd annet fòr men de skal visstnok like små snegler iflg. det jeg har lest. Trenger noe med skall når de blir større fordi tennene ikke skal bli for store, har jeg lest! Vil forsøke med levende daphnier utover våren/sommeren.
Skywalker
Skywalker 0 Eplesnegler
Kjempeflott akvarium.
Men lurer på en ting, stikker ikke eplesneglene av med åpen topp?
Skywalker
Skywalker 0 Eplesnegler
Kjempeflott akvarium.
Men lurer på en ting, stikker ikke eplesneglene av med åpen topp?
Tore H.
Tore H. 0 Eplesnegler
Takk for hyggelig kommentar om karet!
Har ikke sett at eplesneglene har prøvd å krype ut, men karet har en kant på 2-3 cm som stikker utover som nok vil stoppe dem.
bulle
bulle hei kjempe kar du har gleder meg til og se det live snakkes
Tore H.
Tore H. Takk skal du har for det. Er ikke helt oppdatert og får legge ut noen nye bilder etterhvert, men karet har fungert bra og er i god balanse... det har jo forandret seg siden bildene er tatt.
Thomas Lindquist
Thomas Lindquist 0 platy
hei pent kar du har, likte det veldig godt. ser du har noen blå platyer oppi der, er de vanelig i handel? eller må de bestilles har ikke sett de i buttikker før.
Tore H.
Tore H. 0 Platy
Takk for det, platyene er kjøpt i en vanlig dyreforretning for et par år siden. De har reprodusert seg godt i karet men har minket betraktelig på dem de siste månedene. Scalaren og flaggciklida har nok forsynt seg godt og yngelen forsvinner fort når det er lite flyteplanter.