Yngelkar med guppy

Bilde av akvarium
User imageJeg er gift og har tre barn. Vi hadde før et akvarie på 660 liter. Litt av en overgang med vår nå 30 liter. Det store ble solgt da vi flyttet på oss 50 mil. Ønsker oss et stort igjen når vi får innredet loftetasjen og frigjort plass i underetasjen. Vi har også et 52 liters akvarie, men der bor det for tiden en dverghamster. Trolig må hamsteren flytte ut om en stund, det er billigere med et nytt hamsterbur, enn et nytt akvarie. Så når guppiene har "formert seg ut" av 30 literen, må 52 literen tas i bruk.

10.02.07. Etter to ukers innkjøring har endelig de første fiskene flyttet inn. Vedr. sugemallen min, så blir den som fullvoksen 5-6 cm. Så den er en av de minste, men jeg husker ikke navnet.

Den hvite steinen som kan skimtes på bildet måtte ut før fisken kom inn. Den hadde gjort at vannet fikk for høy pH.

24.02.07. Tre nye fisk er kjøpt inn og bestanden er nå komplett.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 06.02.2007 Sist endret: 08.04.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
CrazyFish93
CrazyFish93 Kuhlii-åler burde være i stimer ;)
Inglita
Inglita Ja, takk for meldingen. Vi skal kjøpe flere Kulhii-åler, men ble anbefalt å ikke kjøpe alle på en gang da det ville bli for stor belastning på et nystartet akvarie. I fiskebasen står det også at den svarte Kulhii-ålen ikke behøver å gå i gruppe, eller er stimfisk. Derfor tenkte vi det var greit å la den gå alene i to uker, før den fikk kamerater. Nå har den vært alene en og en halv uke, kanskje vi bør kjøpe en par til i morgen?
Inglita
Inglita Så at jeg hadde lagt inn feil type Kuhlii-ål - det er nå rettet.