Discus i plantekar

Bilde av akvarium

Startet opp et Juwel Vision 260 liters akvarium fredag 16 februar 2007 etter mye drømming og planlegging. Med Juwel sin "Rock" og "RockRoot"-bakgrunn ble det litt for flott i stua, og jeg klarte rett og slett ikke å vente med å flytte fisk fra mitt totalt "overbefiskede" 70-liters tulle-kar og over i drømmehjemmet til min kjære highfin-pleco på fem år. Her skal han få selskap av noen discus til slutt, men for nå er det kun han, fire corydoras sterbai og en liten stim kardinaltetra. Med gode vannpreparater har hurtigflytten gått veldig bra, og etter farger og svømming å anta så koser de seg noe enormt!

Har ikke bilder per dags dato, men det skal det bli etterhvert!

Er utrolig hekta på planter, så det skal bli spennende å se hva jeg får til etterhvert :)

Følg med!


08.03.07

I sist uke hadde jeg i flere planter, knyttet blant annet noe Anubias Nana og Microsorum Narrow til den store roten min. Noen Vallisneria Mini Twister rundtomkring laget litt liv, sammen med to krypeplanter jeg plutselig ikke husker navnet på.. Skal oppdatere senere (ah, sagittaria subulata og marsiela hirsuta! :) )

I dag krøp jeg til korset og satte oppi noe cabomba bare for å få litt liv og fart i sakene, tar dem heller ut senere om jeg finner noe mer spennende! Så litt sent at de krever lavere temperatur, så jeg regner egentlig med at jeg tar livet av dem ganske fort, hehe! Bakerst i venstre hjørne har jeg satt noen vallisneria americana natans. De skal bort eller løftes når skiferhulen til mallene er klar!

Hygrophila polysperma "rosanervig" fyller godt opp, skal knipe dem etterhvert så de vokser og lage en fyldig "busk" bakerst.

Og på overflaten flyter litt hygroryza aristata, de er virkelig nydelige, må ha et åpent akvarie engang så de virkelig kommer til sin rett!

Av fisk er 5 SAE siste nytt, og av alle ting så har jeg bestemt meg for at min kjære gibbiceps skal få et nytt hjem...

Noen som vil ha?

Av alle plantene jeg har fått i karet nå er jeg mest spent på marsiela'en, hvis jeg får den til å funke til tross for temperaturen så kan det bli råflott!!
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 19.02.2007 Sist endret: 08.03.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
ILLA
ILLA Synes dette lover veldig bra jeg.