Rekecoctail

Bilde av akvarium
User imageCa 28 l av ukjent merke med en liten Eheim AquaBall som filter (må muligens oppgraderes, vi får se..)
Planen er å få noen kirsebærreker (evt krystallreker e.l.) oppi her, samt kunne ha yngel i :)

11.03.2007
Etter en impulshandel med Schnuppa, har jeg plutselig ett nytt akvarium, en 28 l som etter planene skal bli hjem for noen reker (ikke helt bestemt hvilke enda), etter en liten oppussing. Karet er vasket og renset, og områder som ikke virket helt tette, er silikonert :)

13.03.2007
Karet har nå stått noen timer med vann i på badet, uten noen form for lekkasje! Hurra! Har fått kjøpt sort acrylmaling på Clas Ohlson, og malt baksiden av karet. Så ble det plassert på kjøkkenet, med Biltema-sand, 2 steiner + en halv kokosnøtt med litt nyinnkjøpt Javamose på og en liten anubia :) Filteret er satt i gang, og alt er i sin skjønneste orden. Nå gjelder det bare å smøre seg med tålmodighet....

21.04.2007
Etter å ha kjøpt en nydelig kladd med Riccia-mose av Mona O, og to små røtter, er nå karet innredet med en rot med Javamose, en rot med Riccia-mose, litt flytende Riccia-mose, to algekuler og en anubias. I karet lever nå 7 eplesnegler, ett ukjent antall malaysiske sandsnegler, og 3 guppy, mens jeg venter på nytt filter (ProFlow svamp på NewJet powerhead), som så skal kjøres inn før det blir reker i karet :)

26.04.2007
NewJet 400 med ProFlow er nå installert ! Da er det bare å smøre seg med tålmodighet...

15.05.2007
Idag flyttet 50 røde krystallreker inn! Spennende :) I den anledning ble de voksne guppyene flyttet ut, mens de 10 guppy-ynglene fikk lov å bli, enn så lenge, da de bare er noen få dager gamle :)
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 11.03.2007 Sist endret: 19.05.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Fredly
Fredly Flere bilder=):D