180 liter'n (gammelt oppsett)

Bilde av akvarium

User imagedette er et akvarie til mine scalarer, synes scalarer er utrolig flotte fisker, har 11 stk i dette karet, og to av de har slått seg sammen til et par, og legger egg annhver uke. disse to som er blitt et par er mye tykkere, større og flottere enn de andre, de andre blir ganske mye jaget rundt i karet. litt synn, har ikke noe annet sted å ha de. det er fullt overalt ellers.

oppi her har jeg også 2 øreåler, jeg kjøpte 10 for en stund siden som jeg hadde i dette karet, men 4 er nå flyttet til 450 literen. så egentlig skal det være 6 igjen, men det er det altså ikke, det er bare to, og de siste 4 har forsvunnet på mystisk vis. selv om jeg synes jeg har tettet lokket så godt jeg kan så har de vel stukket av og ligger under karet, men der er det så liten sprekk at det er umulig å se under.

jeg har også 3 albino pansermaller av typen corydoras aeneus. utolig stilig fisk, falt pladask første gang jeg så de.

oppdatering: jeg fant en øreål til, så nå er det 3 oppi her, kanskje de ikke hadde stukket av? kanskje de bare hadde gjemt seg veldig godt??
har også kjøpt meg en black gohst. ser ut til å triver til nå, har funnet seg en rot som er dens egen plass...
og plesngle egg har det blitt, spennede å se om de små sneglene overlever sammen med scalarene... tror kanskje de vil prøve å spise de.
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: finkornet sandblåsersand fra biltema
Lys:
Filtrering: en utvendig AMtop pumpe.
Bakgrunn: ingen bakgrunn
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 10.04.2007 Sist endret: 06.03.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Sparesset
Sparesset Oi :o Du har ikke lyst til fortelle hvordan det fungerte med øreål, corydas og black ghost sammen? Mei vil også ha x3