stueakvariet (oppsamling..)

Bilde av akvarium

User imagerester fra et og annet mindre akvarie har funnet veien oppi dette 250 liter med bua front.. tekniske spesifikasjoner fulgte ut med søpla, så utover dette er det dårlig med annet enn generell info ;)
egentlig minner det mer om et vaklevorent gamlehjem... men, men.. jeg har 4 kinesiske sinnatagger, der den ene har lurt seg bak bakgrunnen, og der skal han få bli!! flust med lys har han og MASSE alger å kose seg med.. jeg har ei gammel gretten blå guramidame, en sløv gammel perlegurami-gubbe, ei pen gullguramidame og en fisk kjøpt som blå gurami, men han ER en blanding mellom blå og perle... til sist har vi 3 seilfinnemolly, som bare er på besøk..

OPPDATERING..

akvariet er flytta til spisestua, nå er det 4 SCHWÆRE scalarer (to par som kappes om egglegging men får aldri frem ungene pga glupske Bunnar og Botnar, to store ancistrus) 6 siamesere, 5 eldgamle coryer, enblå transvestitt-gurami (tidligere dame, nå tydeligvis en gubbe) en perlegurami-gutt, kobbertetra(store, så scalaraen bryr seg ikke) en deprimert blackmolly, og platy så gamle at damene er blitt like stor som blackmollyen.. har lyst til å ominnrede, og få meg annen fisk, men er ikke villig til å avlive de jeg har.. vil heller ikke selge scalaraene til noen andre enn de som har PLASS til dem ;D de er rundt 10cm høy i Kroppen, uten finnene.. nydelige marmorerte i hovedsaklig hvitt, svart og en anelse oransje..
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 12.04.2007 Sist endret: 20.02.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.