Bubblehope (med sand)

Bilde av akvarium

User imageDette karet er det samme som dette, bare nå med sand :) Nyoppstartet 06.05.07

Bildene er tatt med Canon EOS 400D.

Logg:

06.04.07: Tømte karet for planter, fisk og alt mulig. Mens karet stod tomt, benyttet jeg meg av muligheten til å løfte det ned fra plassen og ta et skikkelig strøk med maling bak, og da ble den svarte bakgrunnen enda finere. Skyldte sand, og puttet oppi. Lot pumpa stå å surre i det andre karet, så bakteriene der er beholt. Dekorerte det med planter og en ny trestubbe. Etter min mening er det myye flottere med sand enn grus, så jeg er veldig glad jeg bytta om! Akvariet ser skikkelig digg ut nå, rett og slett. Det eneste som mangler, er noen flere planter -så det blir ut på shopping til uka ;)

20.05.07: I dag flyttet jeg over fiskene. Vannverdiene har holdt seg stabile hele tiden, og fordi vannverdiene i det andre karet begynte å skli litt ut (overbefolket) valgte jeg å flytte dem over. Plasserte en ny trestubbe oppi, og laget litt mer skygge i karet. Synes det er litt for mye lys der fremdeles, vet ikke helt om plantene er så glad i det, så vurderer om jeg skal skaffe meg flyteplanter for å dempe litt på lyset.

Februar 2008: Scalarene og gullbarbene ble gitt bort. Er nå den lykkelige eieren av kun fire svar-neontetra :) Kommer heller ikke til å kjøpe flere fisker på en stund.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 06.05.2007 Sist endret: 21.05.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Christine Fishlover
Christine Fishlover Her kan du jo fylle det opp med diverse tetra og andre små søte skapninger.
Det er jo ikke spesielt stort, men så sinnsykt pent det var! :D
Christin Brennholt
Christin Brennholt Er det en fordel å ha svart bakgrunn? Maler du utsiden bak med vanlig svartmaling, eller hva bruker du?
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Ariel Bornstein
Reklame for plussmedlemskap