120 liter'n

Bilde av akvarium

User image2. mai 2007
Her er mitt første akvarium. Har hatt det siden februar 2007, så jeg er fortsatt nybegynner. Har hatt en del oppstartsproblemer, men nå føler jeg at det går litt bedre. Det er kanskje fordi jeg selv begynner å slappe mer av også, var litt stresset i begynnelsen siden jeg er så uerfaren.
For en mnd siden begynte Guppyene mine å yngle. Da ble det straks mye morsommere. Har dem i en yngelkasse i akvariet nå, men er på utkikk etter ett akvarie de små kan få bo i. Tror det er ca 25 yngel nå...
Har planer om å møblere litt om etter hvert. Har fått så mange gode ideer fra diverse medlemsakvarier her. Er fortsatt i eksperimenteringsfasen altså....

24. mai 2007
Forrige uke fikk jeg satt opp et nytt (brukt) akvarie. Se link. Dette har jeg yngel i. Fant annonse her inne, mange koslige og hjelpsomme folk. Har også fått redokorert 120-liter'n. Prøvde å lage en sandstrand da jeg omdekorerte, men slørhalene er så ivrige på å spytte grus inn på stranden, så det var ikke lenge den holdt seg ren.

29. mai 2007
Idag flyttet jeg over 2 kaudi (marmorert molly) fra yngel-karet. De var ca 5 uker gamle, og ganske så store blitt.

12. mai 2007
Flyttet over 4 flere kaudi fra yngel-karet. Nå har jeg 2 voksne + 6 små.

28. august 2007
Har avslutttet 60-liter'n, så nå har det blitt enda mere liv her. Brukte det andre karet for å fore opp yngel, men nå er der minimalt av det, så jeg får klare meg med dette ene akvariet. Det er noen få yngel kommet til nå i det siste, tror det er Kaudi (vanskelig å si enda), men de ser ut til å klare seg bra med "stor-fiskene".

2. november 2007
Fiskebestanden holder seg stabil. Har litt for mye fisk nå tror jeg, begynner å danne seg alger, for mye avføring.

19. januar 2008
Idag solgte jeg 120-liter'n inkludert en del fisk. Bestemte meg for å trappe ned. Dermed var det frem med 60-liter'n. Sneglene, som ikke hadde det så bra lenger, måtte avgå med døden.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 07.05.2007 Sist endret: 19.01.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Birgitte Roland
Reklame for plussmedlemskap