L-maller

Bilde av akvarium

User imageMars 07. Juwel akvarie med et ekstra Fuval 2 filter. Var en liten tur innom min faste zoobutikk (farlig farlig) og falt helt for noen små L-maller, kjøpte med dette karet i tilfelle dem med tiden har lyst til å yngle. Har alltid noen ekstra fuval filtere gående, du vet.. i tilfelle impulskjøp!! ;D Mallene er av typen: L-333 1 stk., L-264 2 stk., L-340. 2 stk., L-260. 2 stk., L-104. 2 stk., L-015. 2 stk. og en albinomalle foreløbig uten navn..Jammen ble det plass til et sommerfuglpar også.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 10.05.2007 Sist endret: 26.05.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
FishyAlex
FishyAlex 0 Alexander
for mye maller i en 54 liter spør du meg.. dem fortjener å gå i 400 litern din=) eller værtfall 182 litern alle kara dine er fine selv om jeg ikke er så begeistret for "pynt" jeg ville fjernet det og satt inn magrove røtter eller red moore røtter istden=)
Lisbeth Løvlien
Lisbeth Løvlien He he.. ja jeg ser hva du mener.. Skulle vært oppdatert dette karet her. Flere av mallene har flyttet over til større husrom, men alle mallene må innom her først til observasjon. ;)) Ps. Har røtter og sand i alle karene mine men det har jeg vist glemt å skrive.
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten Den josemalin din er nydelig, men den bør du flytte til 400 litern. Utrolig fint kar!!
Min tante hadde en josemali på 15 cm, den var NYDELIG!!
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Ian Fuller
Reklame for plussmedlemskap