60-liter'n

Bilde av akvarium

User imageEndelig fikk jeg et eget kar til yngelen som strømmer på. Trodde først det bare var Guppyene som hadde fått barn, men senere viste det seg at Dalmentiner Mollyene også hadde ynglet. Nå boltrer de seg i 60 liter vann.
Antall fisk i dette karet går i ca...

Bestilte algespiser i posten, men de var dessverre døde da de kom frem. Det er en del alger i karet, og nitrittverdien er vel høy.

Nå har jeg ikke igjen mange Guppy i dette karet. Det har ikke ynglet i 120-liter'n på lenge. Kjøpte meg to algespisere til, den ene døde etter et par uker. Håper den andre holder stand. Har satt til fire snegler til, se om de kan holde unna noen av algene, men det ser dessverre ikke sånn ut.

Har lagt dette akvariet i brakk. Skal tømme det, og sette det opp på nytt, men vil ha en pause fra det en stund. Ble for mye styr med det. Har flyttet alt liv over i 120-liter'n.

25.09.07
Algeplagene kom nok av at jeg brukte for mye og for fin sand. Når jeg skal sette det opp igjen skal jeg bruke grus. Dette får bli et prosjekt i vinter en gang når det er kaldt ute.

19.01.08
Da var 60-liter'n igang igjen. Denna gang med kun voksen fisk. Solgte 120-liter'n + en del fisk. Brukte mest grus denna gangen + litt sand, så da håper jeg at algene ikke dukker opp like fort denna gangen.

16.11.08
Nå er det ikke så masse fisk igjen. Algene holdt seg unna veldig lenge, men nå begynner de å få overtaket. Ikke samme slaget denne gangen. Skal skifte alt vann til jul tenkte jeg, og flytte karet til ett mere barnevennlig sted. Vil sette det på et stabilt bord.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Grus + sand
Lys: Lysrør
Filtrering: Innvendig Fluval 3Plus
Bakgrunn: Ingen
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 23°C
Registrert: 24.05.2007 Sist endret: 15.11.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap