boksen

Bilde av akvarium
User imageDette går for tida med guppy, noe sand/skivesnegl og 3 reker. Guppy-yngel plukkes ut i blandt, og has over i yngelkaret.
fikk noe på guppyene for ei stund sida, 2 fikk "innovermage" og knekk i ryggen. flere er bare blitt slapp. De som har levd over 1 år hos oss, og var av ukjent alder da vi fikk dem, kan være mett av dager, men det er noe annet og.
Nå får de i alle fall gå i fred for store aggressive fisker i dette lille karet en stund. De som var ute og gikk i saltet vann, døde og. Har nå 3 hoer og 2 hanner + litt yngel.
11.12: fra i forrige uke er det bare yngelen igjen. De andre magret vekk og døde. Vannskifter x x De 4 ynglene ser helt ok ut.
14.12: hentet over guppyyngel og Danioyngel fra yngel/snegle/rekekaret, vet ikke akkurat hvor mange.
9.2.: i januar ble danio satt i lag med cory, nå februar er guppy satt i entrekaret, og mollyene er satt til medisinering i dette karet. Det holdt ikke, 4 er døde, 2 går igjen og hangler, de er magre, oddsen er ikke god.
8.3. Mollyene døde i februar. For tida går 3 guppy her sammen med noen få eplesneglebabyer og et par reker. En guppy hadde et par kvite prikker, de andre klødde seg litt mye, så disse ble tatt ut for en eshakur. Det er bra mye billigere å kure i 10 l vann, enn i 100 l, -forutsatt at det er små fisk det gjelder. Nå har de sett frisk ut i 2 uker, kurvannet er forlengst skifta ut. De kan bare få gå her til etter påske, så ser vi hva som skjer.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 07.08.2007 Sist endret: 08.03.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap