Akvariet mitt

Bilde av akvarium
User image128 literen passa perfekt på komoden min! So den vart med i leilegheita :-)

Tenkjer hovudsakleg på levandeføderar, då spesielt sverddragar. Og L144. Elles er der "akvariefyll" ;-) her går hovudsakleg i Sør-Amerikansk fisk, med unntak av to kampfiskhoer. (snart ein hann og, han må berre venne seg til alle fiskane før eg tør å sleppa han oppi permanent!)

Bilete kjem etterkvart!
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Fugesand utan metall
Lys: Eit enkelt lysrør
Filtrering: Eheim innvendig pumpe
Bakgrunn: Lys vegg
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 13.08.2007 Sist endret: 17.11.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
lionarewa
lionarewa 0 hei
hei du eg må bare si at praktbotiene er stim fisker, så kjøp deg vertfall to til så trivest den bedre. eg har en stim på 5.
mvh renate
Lindeluren
Lindeluren Hehe, takk! Vi er på utkikk etter eit hjørneakvarium, og då skal bartusen min få seg 2-3 nye vennar:)
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten Har en malle som er lik din (kaller den bare for en gibbi jeg) ,men min er much bigger
Lindeluren
Lindeluren Hehe, ho er dobbelt så stor no, ca 15 cm. 3 cm til, og ho må kike etter ein ny heim :P mi er av typen L001. Super algespisar!
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten du bør selge den her på akvaforum. det er nok ganske mange i kø for en sånn en. HVis du selger en på AF bør du ta et bilde av den i full fargeprakt og med utspilte finner. sånn som min gibbi på bildet. (se min profil)
Lindeluren
Lindeluren Ja, eg skal selje henne når ho vert ca 20 cm, berre 5 igjen! Tenkte å leggje ut annonse på ho her, godt marked for kjøpt og sal! Ho er jo utruleg flott no, skal prøve å ordne nokre bilete av ho når eg finn igjen ladaren til kameraet! ;-)

tips for oppfeiting: er du plaga med grønne "teppealgar", ha oppi ei sann! Heile karet mitt var dekt av det, ho ha ete opp alt på 17 timar!!
Lindeluren
Lindeluren Då var biletet på plass. Eigentleg er det tatt i eine 60-litern, men sidan det var kommentar på akvariet her, så la eg det her, så dokke slepp å leite :-)
Lindeluren
Lindeluren Og då har Alga fått seg ein ny heim ut i Åååleby'n (Ålesund). Med ein flott hann av same art, ho blunkar allereie til han ;)
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten så flott=P
Lindeluren
Lindeluren Ja, glad og fornøgd no^^, ser eg må oppdatere akvariet mitt...