Kirsebærreker og C. pygmaeus

Bilde av akvarium

User imageOBS! Dette karet er nå lagt ned.

Her bor det kirsebærreker og Corydoras pygmaeus.

Karet ble satt opp i løpet av sommeren -07. I august flyttet en rekefamilie på 22 inn. Etter ei ukes tid fikk jeg store problemer med planarier, men etter at tre sorte neontetra var på besøk i et par uker var problemet borte, en måned etter at det begynte. Dermed var det klart for pygmeene å flytte inn; fem stk kom i hus 14. september. Samtidig flyttet også tre algeballer hit, og rekene ser ut til å sette stor pris på disse.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Biltemasand
Lys: 1x15W
Filtrering: Modifisert Fluval 2+
Bakgrunn: Sort akrylmaling på bakglasset
Vannverdier: pH: 7   GH: 10   KH: 2
Temperatur: 23°C
Registrert: 13.08.2007 Sist endret: 04.10.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Mufcy
Mufcy Fint kar du:) Likte Pygméene dine:)
Judosola
Judosola Tusen takk! :D Jeg liker dem og. ;)
MMH dude
MMH dude Really nice!!
er coryene vanskelige å holde??
Judosola
Judosola Takk! :)
Disse coryene må være veldig hardføre av seg. Karet har nemlig blitt fullstendig neglisjert i år, og sånn som det ser ut oppi der nå er det rart at noe som helst har overlevd. :S Men, nå har jeg fått satt igang med å få karet i orden igjen. Så forhåpentligvis blir det bra etterhvert.

Jeg skal utvide corystimen ettersom det har blitt en del frafall nå, i tillegg til at jeg skal ordne nye planter ettersom de gamle er nesten oppråtnet pga andematen hadde vokst i et flere cm tykt lag som skygget for alt av lys. Det blir sikkert noen flere reker også etterhvert, så blir det litt nytt blod i bestanden. Dette er det eneste ferskvannskaret jeg har beholdt, så siden saltvannskarene ikke krever vannbytter i nærheten av like ofte blir det også lettere å holde dette karet fint når det kommer i orden igjen.
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Jørn Henning Flåten
Reklame for plussmedlemskap