Malawi 475 L

Bilde av akvarium

User imageMalawikar med biltemasand i bunn.Eheim 2028 pro II samt sirkulasjonspumpe fra aquariums systems.Innredning av algegrodd lavastein og en mangroverot.
Bakgrunn er selvlaget av isopor og biltemasand.
Kjempevallisnerian jeg har i begge malawikarene mine var jeg så heldig å få kjøpt hos Frank Angell her på forumet.Andre planter er anubias.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltemasand
Lys: Heldekkende armatur 4 rør
Filtrering: Eheim pro II samt sirkulasjonspumpe
Bakgrunn: Selvlaget av isopor
Vannverdier: pH: 8.5   GH: -   KH: -
Temperatur: 24°C
Registrert: 18.08.2007 Sist endret: 12.02.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Thomas Johansen
Thomas Johansen Pent kar:)
vofsi
vofsi Takk for det!Dette er jo andre gangen jeg har malawi-Er jo vanskelig å la være med disse vakre fiskene .Er kanskje litt lite huler enda men vil ha det så naturlig som mulig og de store Aceiene er ganske late av seg..
Liss Nilsen
Liss Nilsen Så fint det ble! Tipper fiskene dine trives her ja:)
vofsi
vofsi Takk søs.Jepp nå er det på'n igjen:))Gliiiis)
Monica Skår
Monica Skår hei.fint kar du har :) lurer på hva de blå med gule finner heter? spiser malawien agurk? tar ikke malawien å ødelegger plantene?
vofsi
vofsi Hei Thomas og takk for hyggelig kommentar.De blå med gule finner er psedotropheus Acei.De som ligger i fiskebasen her er "White tail"og er ikke helt lik denne jeg har.Malawiene mine ELSKER agurk-da er det fest i karet!!Du lurte på de spiser plantene.Har prøvd med flere sorter planter og funnet ut at de jeg har nå -vallisneria americana gigante og anubias går greit.Vallisneria vokser så fort så om de napper litt vokser de fort ut igjen.