Kampfisken Gunnar

Bilde av akvarium

User imageGunnar fikk plass i 240-litern vår sammen med de 3 hunnene, men de ble så stressa, spesielt Domina, at han fikk sitt eget lille kar. Og ikke minst, han trives bedre her! Skummer i vei!!

Bakgrunnen skulle males med acrylmaling i Cyan, men karen i malebutikken hadde ikke Cyan i sitt register... Så da måtte vi velge fra fargekart. Ble greit nok, men kunne vært noe mørkere
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 08.09.2007 Sist endret: 28.09.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Galemor
Galemor gøy med kampfisk, har fått en masse yngel. De er noen uker nå. Hadde en del problemmer med at hannen ikke lagde skumrede, tenkte hunnen ikke var kjønnsmoden. Kjøpte en hunn til, ho banket opp hannen så han døde. skaffet ny hann, men måtte sette den nyeste hunnen i fødekasse fordi hun regelrett angrep hannen ( da jeg skjønte hvorfor den første hannen døde) hun puttet nesten hele halen hans i munn og hang fast mens hannen svømte rundt som en gal for å bli kvitt ho. men enden på visa er at ho sto i fødekassen og kunne betrakte hannen til ho var full av egg og klar for lek. nå er alt greit. mor og far passer fortsatt yngelen, faktisk så godt at jeg måtte fjerne den første hoa fordi hun ble jagd.
LTO
LTO Hva er det for slags stilig pumpe? :)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Alexander K. Bjørø
Reklame for plussmedlemskap