Mitt andre akvarium

Bilde av akvarium

  • Et 110 liters som er eid av Regine
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User image[09/01-08]
Siden sist har det skjedd mye. Hele akvariet har blitt forandret. Den brune/grå grusen/sanden er blitt erstattet med en finkornet hvit sand med veldig godt teksturminne(har mallen min gravd seg ned før på dagen, ser du det resten av dagen!). Noen av de høye plantene døde og jeg fjernet den som var så ekstremt lang og vokste så raskt.
Både Blubbe JR og Moor har mistet det ene øyet :< Men de har klart seg bra, selv om Blubbe JR så ut som han skulle stryke med et øyeblikk.
Og eplesneglen min har lagt egg! :D Har ikke sett noen småsnegler ennå, men noen av eggene har klekket såvidt jeg kan se.
De 6 resterende platy ungene har vokst skikkelig, 3 av dem er over 1cm lange! Blir helt gale når jeg kommer med flakforet om morgenen.
Jeg fikk gavekort av venninnene mine til jul og bestemte meg for å kjøpe en av de fine mallene hos Dyrego på Oslo City, en Hypostimus et-eller-annet. Og av en eller annen merkelig grunn, finner jeg den død morgenen etter. Det var ingenting galt med vannet, dobbeltsjekket det med både strips og dråpetester og folkene i butikken kunne heller ikke finne noe galt. De var snille og ga meg en tilgodelapp for den døde fisken istedenfor en ny en, siden jeg er redd at hvis jeg får en ny så vil den dø også :<

À [23/10-07] har alle fisk det bra. Oscaren måtte flytte og 3 små ansistruser, en eplesnegle og en gravid platy har tatt over.
Juwel filteret er borte og et Cristal Profi 120 har tatt over til stor glede for fisk og eier.
Ble veldig overrasket over den ene platyens drektighet. Har jo hatt dem i kort tid så de har sikkert blitt befruktet i butikken, for jeg har kun hunner i akvariet. Må nok innrede den gamle 70 literen slik at yngelen kan vokse i fred.

[En gang i september]
Dette er mitt andre forsøk på akvarium. Det første var ganske lite og jeg bestemte meg for å kjøpe noe større for at min hurtigvoksende knivfisk og slørhale skulle få mer rom. Siden dekorasjonene i det forrige akvariet var ganske små, kjøpte jeg meg en stor rot som nå hviler mot glasset og fungerer som tak og beskyttelse mot lyset ovenfra til mallen og knivfisken min store fornøyelse.
På bildet sees 3 guppyer som dessverre ble spist av en Polypterus ornatipinnis(nydelig fisk!!!) som jeg også dessverre ikke kunne beholde. Har skikkelig lyst til å ha en når jeg flytter hjemmefra og har mer plass.
Har en søt liten malle som for det meste holder til under en mindre rot oppi der, sugende fast i den opp ned av alle ting
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Blandingsgrus av lys og mørk grov sand
Lys: Heldekkende armatur
Filtrering: Cristal Profi 120l
Bakgrunn: Ingen
Vannverdier: pH: 6.6   GH: 4   KH: 6
Temperatur: 26°C
Registrert: 08.10.2007 Sist endret: 09.01.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Frode Severinsen
Frode Severinsen Hei
Leser her at du har fjernet det originale Jewel filteret, Har du lyst å selge det?
Er i såfall interesert.
Mvh
Frode