Rubin mbuna

Bilde av akvarium

Etter å ha gjort et skikkelig kupp på dette karet i Sverige i november 2007, har jeg nå endelig fått satt det opp, to mnd etter. Disse to mnd har gått med til litt forberedelser, som innkjøring av pumper (i 200 literen), fuging av den innvendige bakgrunnen som var delt i to, og fastsilikonering av et tilskåret liggeunderlag i bunnen.

Jeg har nå hatt i mer lavastein, er litt knapt på bildene (gammelt oppsett). Det kommer nye bilder etter hvert. Jeg har også naturstein og kalkstein i karet, samt en rot.

Acei typen jeg har i karet kalles Pseudotropheus sp. ´Acei´ Ngara White Tail. Skikkelig fine! Er en leksgruppe på fire, med minst to hunner (er litt usikker på om det er to eller tre av dem).
Hongiene mine er av typen red top.

I tillegg til den understående befolkningen (eller befiskningen heter det kanskje, hehe) har jeg også 20 yngel av golden i et fødekar på kanten av karet.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Rådasand
Lys: Wromak W4, 2x38W lysrør, moonlight + daylight
Filtrering: Eheim Pro 3e 2078 + Eheim Powerline 2252
Bakgrunn: Innvendig bakgrunn
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 30.10.2007 Sist endret: 02.08.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ssffb
Ssffb Dette var også kjempe fint!!! :D
knutiano
knutiano det her ble jo bra!
flott kar og fine fisker. lyst på innvendig bakgrunn jeg og. blir helt klart mye penere enn utvendig plastfilm:-)
Supersiv
Supersiv 0 Takk!
Så hyggelig, da! Bakgrunnen fulgte med karet, så det var jo kjekt.. Eneste korttenkte meg ikke tenkte på, var å tilpasse slik at jeg kunne ha innsuget gjemt bak bakgrunnen.. Sånn er det når man gjør ting selv for første gang... Menmen! Orker ikke ordne på det, blir jo en kjempejobb.

Skal se å få tatt noen nye bilder snart, har byttet ut lysrøra med blått lys - syns det så fint (vet du er enig der!).

Siv.