325L Selskapsakvarie

Bilde av akvarium

User imageSelskapskar og fiskesuppe.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: biltema, groveste type
Lys: 1 stk Life-Glo og 1 stk JBL Tropic
Filtrering: utvendig BOYU EF-45
Bakgrunn: DIY Drøbak
Vannverdier: pH: 6.8   GH: 3   KH: 3
Temperatur: 25°C
Registrert: 04.11.2007 Sist endret: 04.10.2015
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Camy
Camy takk for at du tok med deg skalaren til et så fint hjem... Det ser ut som om han har fått det utrolig fint... Har eggene klekket?
Teppemann og Avada
Teppemann og Avada eggene klekket lille juleaften og nå er det ca 50 små "wrigglers" på bladet. De ligger visst slik og dirrer festet til bladet til de blir frittsvømmende. Foreløpig har de en plommesekk som gir dem næring. Det blir spennende å se om noen vokser opp i karet. Det er jo ikke så lett for et lite vimsete yngel og overleve når det er mange andre sultne fisk i vannet som gjerne smaker på en liten scalare. Men kanskje er foreldrene så flinke at de klarer holde disse unna? Hvem vet.
Foreløpig har foreldrene gjort en kjempejobb:-) Men det kan som sagt bli en utfordring både i forhold til de andre fiskene og med hensyn til foring av yngelen. Skal se om vi får lagt ut bilder. Det er foreløpig så smått at et mobilkamera ikke alltid gir de beste bildene;-)
vidar1980
vidar1980 Hei, fint akvarium..
Lurte litt på hvordan det går å ha kulefiskene sammen med de andre. Elsker disse, men har ikke anskaffet meg det selv siden det står så mange advarsler rundt forbi om hvordan de mishandler sine "romkamerater", hvordan har det gått hos dere?
Teppemann og Avada
Teppemann og Avada det er en midlertidig løsning med åttetallskulene i dette karet. de skal enten tilbake til 110L eller til 180L. går greit så langt, de holder seg stort sett godt bortgjemt.
Teppemann og Avada
Teppemann og Avada to av tetraodon biocellatusene døde i ferskvann. sistemann, Baltus, har nå flyttet tilbake til brakkvannet sitt i 110L.