Første akvarium

Bilde av akvarium

  • Et 50 liters som er eid av _Heggdal_
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
Er i oppstart akkurat nå, har fått min lokal dyrebutikk til å bestille noen Sagittaria, og skal få til en "plen" med de. Prøve å lage et stilig akvarium først, og så begynne å få nedi fisker. Er mitt første akvarium så det vil nok gå sakte fremover,

17/12 - 07
Plantet Sagittaris, og en annen plante i bakgrunnen, og kjøpt to Kuhli-ål og to Ancistruser. Etter noen dager ser de vertfall ut til å trives. Har laget klippeformasjoner og hulenett av steiner og liknende til ålene.

22/12 - 07
Selv om fisker i bunnsjiktet er favorittene mine, manglet de rett og slett en dagaktiv frittsvømmende fisk, og dette gjorde at jeg kjøpte meg to siamesiske algeetere. Etter to dager ser de ut til å stortrives, og jeg er storfornøyd med den utrettlige jobbingen deres.

27/2 - 08
Har nå en stim med Norsk Flaggtetra, to Flying Fox, en Ancistrus, to kuhli - åler, en Værål, en Eplesnegle, to Gabonreker og to Tigerbarber. Noe av det stilige med de nyanskafne tigerbarbene er at den ene er knall rød. Så de er vel kanskje kongen og dronningen i akvariet de to tigerbarbene. Føler nå jeg ikke kan ha så mye mer fisk i akvariet, selv om det kanskje vil bli aktuelt å anskaffe seg en eller to algeetere....
Forsøket med å lage "plen" med Sagittaria var vel litt vel ambisiøst i mitt første akvarium, og det har til nå hvertfall ikke gått så bra. De har mer vært mat for Flaggtetraene.

2/03 - 08
Reka skiftet skall for første gang:D
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Selvpreparert sand
Lys: To lysrør
Filtrering: Elite Stingray 15
Bakgrunn: Plansje
Vannverdier: pH: 7.5   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 12.12.2007 Sist endret: 02.03.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Petter Wang
Petter Wang tøft opplegg! men du burde ha fler khulli åler, så de er mer ut, og er mye mer aktive.

og du burde ha fler tigerbarber, fordi vis de ikke er fler så kan de bli aggressive mot andre fisk ;)