Bettakar (sp. Palangkaraya) - Nedlagt!

Bilde av akvarium

User imageHer går Betta Palangkarayaene mine (9 stk) samt et par sorte Delta Tail kampfisk og et par dario dario
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltemasand
Lys: 2 x 20 w powerglo
Filtrering: Tetratec NT1000 og Aquaball
Bakgrunn: Sort papp
Vannverdier: pH: 6.9   GH: 2   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 03.02.2008 Sist endret: 28.06.2014
Mine andre akvarier
  Kommentarer
MarenB
MarenB Nydelig akvarium! Mange spennende fisker har du også!! Jeg driver å spekulerer på gurami og har da tenkt mest på dvergurami eller pygmegurami. Jeg ser du har 7 Pygmegurami, går de bra sammen? Hvor mange bør man ha i 110L tror du?
Liv H
Liv H Takk for det :-) Har forandret en del på karet siden bildet der, skal legge ut nye bilder. Syns selv det er finere nå i alle fall :-)

Hvor mange du kan ha kommer an på hva annet du skal ha i 110 literen. Jeg har 7 i mitt, men da har jeg også flere andre arter. De passer i alle fall fint som gruppefisk, så ha gjerne 5 eller fler av dem. Veldig morsomme fisker som jeg anbefaler veldig, morsomt å høre dem knurre. (Lyden er mer knepring enn knurring)
Modesty
Modesty Hvordan synes du det går og ha kampfisk sammen med pygmegurami? Nå spørs det jo sikkert litt fra kampfisk til kampfisk da men må jo nesten spørre siden du faktisk har din sammen med litt av hvert. Har litt lyst på kampfisk en gang i fremtiden men hadde jo vært veldig gøy og lagd litt større Asiakar så den kunne gått sammen med noe og ikke tuslet i et lite akvarium alene.
Liv H
Liv H Jeg har bare positive erfaringer med å ha kampfisk sammen med annen fisk. Sjelden de er agressive mot andre enn sine egne. Det er som regel kampfisken som må beskyttes, så viktig å ikke ha dem sammen med finnenappere.

Jeg har også hatt kampfisk som jeg har kunnet ha sammen med hunnfisk, men de er nok mer sjeldne.