juwel vision 260 liter

Bilde av akvarium

Hovedkaret mitt, ble startet 09/2-08. Etter akutt anfall av litersyke, som førte til to akvarier til i hus, har det blitt litt omorganisering, men bildene er av både nåværende og tidligere innbyggere. Hovedfisken er forskjellig regnbuefisk og L-maller, men det er fortsatt litt av hvert oppe i her, og de skal få gå her til naturlig avgang... Fiskelisten skal være relativt godt oppdatert om hva som går her per dags dato.. Har i tillegg til 3 regnbuer av type C. senaensis som jeg ikke fant i fiskelisten.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 10.02.2008 Sist endret: 07.02.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
anette
anette Du verden - så stilig :)
Lene
Lene Tusen takk:-) Ikke så lenge til rødmunnstetraene flytter inn her fra 54 litern nå;-)
anette
anette Det blir bra - prøv å få tatt litt bilder da! Alle er fine?
Lene
Lene Ja skal ta bilder! Har jo fått inn enda flere kriker og kroker til mallene siden disse bildene ble tatt, og det ble fint og fiskene koser seg! Ser faktisk zebraen spise i kroken sin hver kveld:-))

Savner en rødmunn...den har nok tatt kvelden og blitt spist av sneglene... Ellers har de andre farget veldig fint ut, knall røde på hodet:-)) Gleder meg til å få de over i 260 litern, det blir lekkert tror jeg...

Ha en fin uke!
anette
anette Så fantastisk bra at zebraen spiser! Du innser selvsagt at du ikke lenger har muligheten til å dra på noen form for ferie - babyen må jo ha mat! :P

Ha en glitrende uke du også!
Lene
Lene Ferie nei:-)) Det kan jeg se langt etter, kommer vel ikke inn som post på budsjettet før sånn ca 2012...hehe. Har jo ikke tid heller;-) Fått 4 nye yngel i hus i dag, L333, og henter L144 yngel til uka. I tillegg går regnbuer i karantene i 54-litern...

...mens mor klør seg i hodet for å finne ut hvor hun best skal plassere alle sammen...blir nok en skikkelig omorganisering her for å klare å fore opp yngelen! Det "karantenekaret" er allerede en saga blott;-))

Når alt er på plass igjen, kommer nye bilder, også av de nye karene! Rødmunnene er nydelige i 260-litern altså!!:-))
Lene
Lene P:S Snøballene er i ferd med å sjarmere seg opp på en førsteplass;-)) Til tross for fullt av små nye huller på plantebladene hver morgen... pussig at det oppsto omtrent samtidig som de to storsjarmørene kom i hus!!:-) De er bare helt herlige!
SolVard
SolVard 0 Farlig virus? ;)
Litt artig å se et utbrudd av litersyke så kort tid etterpå ;)

Du har fått gjort mye det det i vannet på rimelig kort tid - pent har det blitt også.

Blir morro og se hvor mange kar du har i slutten av året - hehe :)
Lene
Lene Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det var moro!:-)

Skal si du har flotte kar selv!! Og ikke minst et veldig godt håndlag som har laget så mye fra bunnen av:-) Det var gøy å se!

Ja dette viruset er skumle greier altså, og jeg er visst blitt svært hardt angrepet!;-)
SolVard
SolVard Takker for det :)
Så du ønsket Apistogramma (det er fine fisker det).

Jeg skal kontakte deg i løpet av helgen, så kan vi evt. avtale noe nærmere.
Har også et lekspar om det skulle være av interesse. Jeg har plukket ut to par som jeg ville prøve - disse var midlertidig sammen med Anstrus til jeg fikk plass, de lekte selfølgelig der. Alle ungene ble spist av ansistrusen, vil derfor få flyttet disse før de setter igang igjen.

Ha en fin dag :)
Mats Henrik O. Hansen
Mats Henrik O. Hansen Flott kar og sef NYDELIGE maller. fine scalarer. fin blanding av fisk det der=)
Lene
Lene Tusen takk!! Det var hyggelig å høre:-)

Ja jeg elsker mallene mine...:-))