Gurami kar - Nedlagt!

Bilde av akvarium

User imageDette ble satt opp som Afrika biotop, men utålmodig sjel som jeg er så har det endt som selskapskar med sør-amerikanske fisk, men økende andel asiatisk fisk.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltemasand
Lys: 2x30 w
Filtrering: Aqua-El 1000 og Eheim 2048
Bakgrunn: Sort papp
Vannverdier: pH: 6.2   GH: 2   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 12.03.2008 Sist endret: 28.06.2014
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Mufcy
Mufcy Fint:) Likte lotusen og roten:)
Liv H
Liv H Takk, det var hyggelig å høre :-)
JS
JS Utrolig fint. :-) Du får en plass på min favorittliste. :-)
Liv H
Liv H Så hyggelig da :-) Likte akvariene dine også!
Skorstein
Skorstein Ser du har bivittatum, hvordan fikk du tak i disse?
Liv H
Liv H Kjøpte dem nylig hos Jan Holt
Skorstein
Skorstein Hvor mye betalte du per stk?
Har han de på liste eller?
Liv H
Liv H Husker ikke om det var 89,- eller 98,- men deromkring. Vet ikke om de er på liste, men er bare et par uker siden jeg kjøpte så meget mulig de fortsatt har igjen.
Liv H
Liv H Takk :-) Det var hyggelig å høre!
amyb
amyb Veldig fint akvarium. Misunner deg veldig den fine røde lotusen din..he he. Har prøvd å fått tak i lenge, men ingen av butikkene har hatt det inne når jeg ha vært der.
Liv H
Liv H Takk for det :-) Kjempeglad i lotuser gjør mye ut av seg og de er relativt lette å få til også :-)
Typisk at det ikke er så lett å få tak i det en er ute etter. Har du prøvd å be nærmeste butikk bestille for deg? De ligger på listene det meste av tiden tror jeg, selges i alle fall regelmessig på butikkene her i Oslo.
amyb
amyb Ja, jeg har bedt dem bestille flere ganger, og lagt igjen telefonnr på i alle fall et par butikker hvis de skulle få den inn. Men også hvis de skulle få inn noen andre planter som kunne være interresante. Fikk f.eks for lite vallisneria da jeg holdt på med ominredning og skulle ha mer av den også...men nei da. Så da blir det til at du tar litt av det de har akkurat da, og kommer tilbake med noen som ikke alltid passer inn i planene...he he. Men får vel en vakker dag tak i det jeg vil ha. Måtte til oslo for å få tak i redmoor rota og hvit sand, så da må jeg vel ta en tur igjen for å finne det andre også kanskje.
Liv H
Liv H Ja, kjenner følelsen. Utålmodig her og så jeg tar gjerne det de har når jeg ikke får tak i det jeg vil ha. Du får si fra hvis du ikke får tak i ved neste Oslo tur, så kanskje jeg kan ordne en avlegger til deg. Tam Alna er vel de som har best utvalg i planter, så de bruker å ha inne.
amyb
amyb Det var der jeg kjøpte rota og sanden. Men de hadde ikke så mange og fine røde planter da jeg var innom. Men jeg får bruke tålmodigheten min så dukker det helt sikkert opp noe. Men hvis du får en avlegg så sier jeg absolutt ikke nei takk til å kjøpe den av deg. Bare send på en mld du.
Iseliin90
Iseliin90 Nydelig kar!
Veronika Nordberg
Veronika Nordberg Nytt favorittakvarium :D
Liv H
Liv H 0 Takk :-)
Det var veldig hyggelig :-)