Miniakvariet

Bilde av akvarium

User imageKjøpte mitt første egne akvarium for så en uke senere finne ut at det er ALLTFOR lite;o)
Planen er at mine to guppyhanner blir delt og får seg noen damer hver. I dette lille akvariet vil da en guppyhann få bo sammen med tre hunnfisker og en tigersnegle.
14.03.08 : Ph=7,5 No2=<0,3, de to guppyene lever i beste velgående. Det samme med tigersneglen.
17.03.08 : Ph=7,5 Kh=3 Gh=10 No2=<0,3, gått til innkjøp av en blå guppygutt til. Han var litt skeptisk i begynnelsen men nå farter han rundt i karet og har blitt godt mottatt av de to andre gutta. Går bort ifra planen min forresten om og dele disse gutta, de kan få bo alene her.
9+10.04.08 : Den gule guppyen lå død på bunnen av akvariet da jeg kom hjem fra jobb, morgenen etter var den røde død:o( Må få litt info om hva det kan være og hva jeg gjør nå. Alle verdier er bra!
05.05.08 : Lille blå har fått selskap av to nye guppyhanner. Medisinerte karet men fant aldri helt ut hva årsaken til fiskedøden var. Bor og to eller tre små mollybarn oppi her. Får se om de overlever.
10.10.08 : Guppyene bor nå i den ene 54 literen min. Her bor det nå reker og galaxyrasbora.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Grus
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 7.5   GH: 10   KH: 3
Temperatur: 24°C
Registrert: 14.03.2008 Sist endret: 10.10.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
RunarH
RunarH Den planten til høyre er en Dracaena sanderiana. Det er en sumpplante som vil rotne etter hvert under vann. Her kan du se hva jeg gjorde med min.
afs
afs Tusen takk for tips! Da skal ihvertfall den ut derfra ja;o) Tydelig at jeg gjorde noe riktig da jeg handlet et annet sted da jeg skulle ha det største akvariet mitt:o)
Majones
Majones Hvis No2 var 0,3 vil det si at du hadde nitritt. Nitritt = gift. No2 skal alltid ligge på 0.
afs
afs Takk for kommentar men om du leser en gang til så hadde jeg en verdi under 0,3, dvs det laveste målbare på testen til Tetra. Så noen nitritt forgiftning var det ikke - det vet jeg hvordan ser ut ;o)
Jonask
Jonask Gikk galaxy-rasboraene løs på rekene? :-)
Leter etter en passende fiskeart til rekekaret mitt C: