MIN Akvastabil =)

Bilde av akvarium

  • Et 180 liters Biotopakvarium som er eid av Lini
  • Dette akvariet er med på 1 favorittliste!
User imageEndelig har jeg fått meg et større akvarium enn 30l som ble kastet ut for en stund siden... En STOR takk til Catfish for at jeg fikk kjøpe dette flotte akvariet!

08.12 - Ny oppdatering - første siden 15.12 i fjor.. ;) Har fått flere steiner i karet nå etter sommerferien, og de siste ukene har alle de voksne vært samlet etter at de to hunnene har vært hjemme på barneperm i hver sin 80 l i akvariereolen :) Gutta koser seg med å få damene tilbake ;) Dessverre er det litt mer krangling nå, og selveste Terrorsjefen fant jeg for et par timer siden (etter mattetentamen som gikk..ja..) liggende i et hjørne halvblind med halve finner og sår på kroppen. Ingen andre fisker bærer preg av å ha slåss med han (lurer mest på om de turte i det hele tatt, jeg..). Det er et stort mysterium hva som har skjedd med ham... Men nå bor han i den store håven i et hjørne og kommer seg. Han har til og med spist litt :) Salt i vannet for raskere sårhelbredelse har han også fått. Eller de, da. Håper han overlever :) Jeg elsker fiskene mine! De er verdens beste til å berolige meg og de som måtte komme innom, og morsomme er de også. Malawier er bare å anbefale, de er skikkelige personligheter! :)
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltema blåsesand 0,2-1,0 mm
Lys: Heldekkende armatur med 2xT8-lysrør
Filtrering: Utvendig filter - Eheim pro II 2026
Bakgrunn: Hvit murvegg ;)
Vannverdier: pH: 8   GH: 16   KH: 6
Temperatur: 27°C
Registrert: 15.07.2008 Sist endret: 09.12.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten 0 Flott kar=P
Nydelig kar det der! Gleder meg til å se det med alle fisk som skal være der!
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten Flotte bilder!
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten , men syntes at de var litt mørke.
Lini
Lini Helt enig, men enklest å få bilder som er noenlunde skarpe hvis det er mørkt i rommet :) Har for dårlig kamera vet du, er enda dårligere enn det vi har hjemme ;)
Sunnis
Sunnis ..måtte jo se på karet ditt også hehe:) Flott akvarium, likte veldig godt blandingen av lyse og mørke store stein!
Mats Oldebråten
Mats Oldebråten 0 :)
Du har vel fått noen flere stener oppi også har jeg hørt? Uansett fortsatt flott!