Starte tråd fra aktivitetskalenderen

Det er et par vesentlige utfordringer med funksjonen som gjør at man kan starte tråder direkte fra arrangementet i aktivitetskalenderen. Funksjonen i seg selv er en god idé, man får automatisk knyttet en "offisiell" tråd til hvert arrangement og man finner denne tråden direkte fra kalenderen.

1: Det kan se ut som hvem som helst kan starte tråd på bakgrunn av en kalenderoppføring? Dette er ingen god løsning slik jeg ser det. Arrangør mister da fullstendig oversikt over denne "offisielle" tråden, noe som er særdeles ugunstig. For egen klubbs del, oppdaget vi tilfeldigvis at det er startet en tråd om vår storauksjon 23/10. Hyggelig selvsagt at folk ønsker å diskutere denne, men når vi starter en egen tråd er det viktig informasjon som vi ønsker å ha med i det første innlegget; ting som ordentlig adresse, klokkeslett, reglement o.l. Nå er vi nødt å legge inn dette i en egen post et stykke ned i selve tråden, og vi er nødt å rushe dette. Dette blir rotete og vi hadde ikke planlagt å starte tråden før om noen dager. Dette vil selvsagt også gjelde for andre typer arrangement. Ønsker folk å lage egne tråder om spesifikke arrangement, så er det ikke noe i veien for at det kan gjøres som tidligere - ved å opprette ordinær tråd i "hva skjer" -forumet.

Forslag: Det bør være slik at kun de som har opprettet arrangementet kan starte tråd på bakgrunn av denne oppføringen, alternativt andre medlemmer med "klubbadmin"-privilegier for den aktuelle klubben.

2: Tittelen på tråden som startes i forumet er en identisk kopi av tittelen på selve arrangementet. I kalenderen så holder det å kallet et arrangement "Storauksjon" f.eks., fordi arrangementet oppføres under den aktuelle klubben, og det da i kalenderen står hvilken klubb som har "Storauksjon". I forumet derimot står det kun emne "Storauksjon", ikke noe info om hvilken akvarieklubb som står som arrangør. Dette gjør disse trådene ganske ubrukelige, da det vil være umulig å se i forumet hvilken tråd som gjelder hvilket arrangement. Se f.eks. i "hva skjer" -forumet nå. Mange identiske tråder som ikke sier noe om hvem som arrangerer.

Forslag: Her bør det i forumet, som i kalenderen stå: "Akvarieklubb X: tittel på arrangement".
Argh!

Forsøkte å starte tråd fra kalenderen nå; funket forsåvidt, men tittelen på tråden blir da "Klubbmøte - oppsal samfunnshus kl. 1830 (arrangement)". Ikke noe info om hvem som arrangerer - da er jo hele tråden bortkastet, ingen som gidder å gå inn på tråden for å se hvilken klubb dette gjelder.

Ikke kan jeg gå inn i etterkant å redigere tittel heller, da tråden av en eller annen grunn opprettes av "webmaster" og jeg ikke har tilgang til å endre trådtittel på en slik tråd.
Forsøkte å endre tittel på selve arrangementet til å inneholde navnet på klubben, for da at det kanskje ble gjenspeilet i tråden i forumet. No luck.

Mods/Webmaster - kommentarer?
Plussmedlem
Gode innspel. Dette vil bli tatt til følge. Funksjonen blei i grunnen ferdigstilt med litt hastverk før facelift, og eg har glemt å ta tak i det igien.
Plussmedlem
No er funksjonen forbetra. Klubbnamn blir ein del av trådtittel, og eigar av tråden er den som oppretta arrangementet.
Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne
Reklame for plussmedlemskap