Algeeter som jager de andre fiskene til døde?

Fikk problemer med alger for noen uker siden og gikk derfor til innkjøp av 3 algeetere, to som skulle ta svartalger og en som tar grønn- og brunalger. Alt har gått kjempebra i akvariet hele vinteren, fikk t o m fram en slørhaleyngel! Ph var perfekt, vi har skifta vann en gang i uken og gjort det som ellers er anbefalt.

Det første som skjedde var at de to svartalgeeterene døde, så har den ene fisken etter den andre dødd, de minste først, så slørhaleungen er historie! Det har mildt sagt vært panikktendenser i huset, men har prøvd å bevare roen, skifta vann og sjekka alt mulig uten at vi har funnet ut hva som kan være årsaken.

Men nå har vi lagt merke til at den algeeteren som er igjen, er fryktelig 'travel'. Den er aldri i ro, den forsyner seg grådig av foret, det har jeg ikke sett på algeetere tidligere, enda den får tabletter et par ganger i uken og der er rikelig alger igjen. Stresser han de andre fiskene til døde, eller er det noe som stresser den til en slik oppførsel? Er det noen som kan hjelpe?
Plussmedlem
Det er en fordel hvis du skriver hva slags fisk det er.
En "algeeter" kan være så mangt.

(Anbefaler deg også å registrere akvariet på profilen din. Da kan det bli lettere å hjelpe.)
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap