Fiskevalg i 60 liter

Etter en noe uheldig start er vi nå i gang med vårt første akvarium. Foreløpig går det tre guppyer der som innkjøringsfisk men vi kunne tenke oss noen flere fisker etterhvert. Planen har vært å holde oss hovedsakelig til sør amerikanske arter og legge opp vannverdiene deretter. Temp på ca 25C og ph på 7 eller noe under.

Er klar over at karet ikke tillater det store utvalget fisk men kunne gjerne tenke oss noen innspill på hvilke arter som kunne passe inn med de som allerede går der fra før. Synest der ser spennende med noen dvergciklider Apisto eller lignende, vi trenger og noen algespisere (ikke for store) og muligens noen corydoras pluss noen stimfisk som går midt i karet.
Vil ikke anbefale apistogramma i en 60l, og iallefall ikke om du skal ha corydoras. Det vil bli bråk i en 60l

Et par med Boliviansk sommerfugl ciklide, eller rød eller vanlig kurvciklide går fint sammen med en liten stim med cory på rundt 6 stk, også handler du inn 5-6 ottoer til å ta seg av algespisinga. Siden du allerede har guppy i toppen av karet så ville jeg droppa tetra, ellers kan det bli for mange fisk i karet.
Takk for svar!
Får droppe tetraer da kanskje ja, litt usikker på hvilke coryer som kan passe inn men har kikket litt på panda og adolfoi og vurdert disse er litt usikker på om de vil like seg i et såpass lite akvarium. Hva med pygmeus? noen som har noen erfaring med disse?
Inaktiv bruker
Har ikke erfaring med pygmaeus, men jeg tror de hatte passet fint inn i akvariet ditt siden de er så små Corydoras Sterbai kan du også ha.
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap