"andre har fisken sammen med" .....

Når man sjekker i fiskebasen på en sort, kommer det på venstre side opp en rubrikk hvor det står "andre har fisken sammen med" ; Er dette fisker som anbefales å gå sammen med den sorten, eller bare hvilke fisker som er registrert minst en gang sammen med den fisken i et hvilket som helst feilaktig sammensatt akvarium?

Hvor kan man evt finne en bedre oversikt over hvilke fisker som passer sammen og ikke?
De som kommer opp er ikke nødvendigvis de som er best egnet sammen med fisken, men rett og slett de som er mest registrert sammen med fisken i medlemmers akvarier.
"andre har fisken sammen med" ramser desverre opp alle mulige konbinasjoner, så den kan desverre ikke brukes til noe som helst. Tar du et eksempel på en art mange har, kommer det opp veldig mange arter den absolutt IKKE burde blandes med.
Cosmo
Hvor kan man evt finne en bedre oversikt over hvilke fisker som passer sammen og ikke?


Gå til denne linken og fyll ut med vannverdier, størrelse på kar, størrelse på fisk osv. Da vil du få opp fisker som passer sammen med tanke på vannverdier og plassen i karet.

Men da vil du også selfølgelig få opp fisker som ikke passer sammen på grunn av atferden. Men de finnes jo noen tommelfingerregler som sier at du f. eks ikke har to par av forskjellige Ciklidearter sammen i et lite akvarium.

Som du sikker vet så står det en liten beskrivelse av hver art i fiskebasen. Der står det som regel hvordan fiskens atferd er.
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap