Anorektisk neontetra

Hei! Er ny her på AF. Har et kar på 240 l. Ganske nyoppstartet. Har en liten problemfisk En av mine Neontetra er svært tynn. Beste beskrivelsen av den er "en boknafesk" som er lagt i vann. Den er "inntørket" og skrukkete, men like aktiv som de andre i stimen (30 stk) og gjemmer seg ikke. Ved foring er den aktiv, men spytter ut mer enn den tar inn virker det som. Den har avføring. Noen som har en ide om hva dette er?
Kan være parasitt/sykdom eller dårlig avl, men tror mest på den siste. Neontetra er kjent for å være avlet for mye på, har selv hatt mange sånne som etterhvert har lagt med buken i været.
Etter å ha mistet en del neontetra så gikk jeg over til Kardinaltetra, og har ikke mistet noen av de. Virker som de er litt mer hardføre.. Men er solgt/gitt bort nå.
Takk for svar. Har vært inne på tanken om at dette må være noe medfødt da det bare er denne ene fisken. Den er et klassisk eksempel på å "leve på luft og kjærlighet" og ser ut deretter; Et levende fiskeskjelett som så å si er gjennomsiktig. Har lurt på å avlive stakkaren, men det ser jo ikke ut som om den lider......
Tilfeldig bekjentskap
© Runar Heskestad
Reklame for plussmedlemskap