Eheim 2037 med dårlig trykk

Hei. Noen som kan hjelpe litt?
Har renset filtre,slanger og har forlenget innsugsslangen med 2 meter og setter på pumpa og det er veldig dårlig trykk har sett igjenom allt og ser på de pakningene som sitter på toppen av pumpa der vann kommer inn og ut så lekker den ene så det holder. kan dette være årsken til at det er dårlig trykk?
Vet ikke, men kanskje, du har oppgitt feil pumpenummer?...
Har ikke hørt om Eheim 2037... Her kan du finne; oversikt av reservedeler du kan skaffe for de forskjellige Eheimpumpene.

En defekt pakning etc kan godt gi dårlig trykk i pumpa... har du sjekke så det ikke er tett noen steder, "vasket" slangene innvendig? Du skriver at du har forlenget innsugslangen 2 meter - det er mye og vil medføre redusere trykk. Normalt skal pumpene ikke pumpe høyere enn/lengre enn maks +/- 2 meter (noen kortere også).
Eheim 2073
liten forveksling av tall her hehe ok kanskje jeg skal korte inn slangen litt? har sjekket allt og allt ser ut til å være ok. men kan godt være at disse pakningene på sikkerhetsadapteren er defekte? siden de lekker litt kankje det er det som er problemet??
Slangene bør være så korte som mulig.

Hvis pumpa lekker så mye at det påvirker ytelsen, vil den mest sannsynlig dra inn så mye luft at du hører det. Men lekkasjer bør jo uansett fikses.

Har du "stappet" filteret riktig? Hvis filtermaterialet ligger for tett, eller hvis du bruker for mye vatt, eller har satt ned en kurv skjevt e.l., vil det gå utover ytelsen.
det var den nederste delen på sikkerhetsadapteren som hadde knekt av.
Tilfeldig bekjentskap
© Natalie Jansen
Reklame for plussmedlemskap