Hva er dette? dritt? alger?

Hva er dette på bunnen som bildet viser?
Inaktiv bruker
ser ut som dritt, slamsuger du? er det lenge siden?
hvis ikke du slamsuger bør du kjøpe en, koster under 200 og suger opp dritten fra sanden i en bøtte/eller hvis du kobler slangen til et rør.
Slamsuger hver søndag
Inaktiv bruker
Ok, har du mye fisk? gir du dem mye mat? beveger 'dritten' på seg? du bør prøve å slamsuge det opp, jeg har aldri sett så mye bæsj i et akvarie før,
det ser jo nesten ut som uspiste mygglarver, men i et akvarie med fisk som liker kjøtt så er det neppe tilfelle. hvilke fisk har du?
Snodig at det samler seg opp så mye...

har 9 neontetra, 1 kampfisk, 2 maller.
60 liter akvarium.

De får mat 1 gang om dagen som forsvinner ganske fort..

Slamsuget det nå, får ta en ny runde på søndag

Har nylig begynt med EasyBalance... virker som om det ble verre av det...
har du filter? :P dumt spørsmål men måtte spør, siden det hopet seg sånn opp med relativt lite fisk egentlig
Filter er i den innvendige pumpen
Det ser ut som skitt etter L-maller, det der. Maller skiter noe helt enormt i forhold til andre fisk, og produserer den ene kabelen etter den andre. Overfôring får skitingen til å nå uante høyder.

Bæsjen er gjerne litt for tung til at svakere filter får det dratt inn, så det blir da liggende til man får slamsugd det vekk. Et bedre, utvendig tønnefilter med større kapasitet og sirkulasjon ville nok hjulpet. Men egentlig tror jeg man ofte bare må belage seg på litt slamsugingsjobb når man først har L-maller i akvariet.
Noen akvarister unngår det ved å ha rimelig heftig (høy) sirkulasjon og overfiltrering, men har man andre fisk i akvariet enn mallene, så trives ikke de alltid særlig godt i så sterk sirkulasjon.
Tilfeldig bekjentskap
© Daniel Konn-Vetterlein
Reklame for plussmedlemskap