Har tenkt å lage eget akvarium

Skal lage et eget akvarium til vanlige fisk.

Str bli ca 1m x 50cm x 50cm

Og det jeg lurer på er hvor tykke glassene skal være ?
Plussmedlem
Hvis du ikke på liv og død MÅ lage akvariet selv hadde jeg heller valgt å kjøpe et brukt (evnt nytt) kar. 250liter har vel standardmål 100x50x50cm. Du vil mest sannsynlig komme både billigere og bedre ut da.

Litt kjapp bruk av søk-funksjonen her på forumet vil gi deg den infoen du trenger.

I tillegg kan du lese litt her :
ja ser at for folk flest er det billigst å kjøpe et, men samboer'n er glassmester og elsker å lage ting i glass selv så da blir det omtrent gratis for han fant forsovidt en side med kalkulator til akvarium ^^ http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium så tror den hjalp ^^

men takk for svar
Stina Stephens
ja ser at for folk flest er det billigst å kjøpe et, men samboer'n er glassmester og elsker å lage ting i glass selv ;) så da blir det omtrent gratis for han ;) fant forsovidt en side med kalkulator til akvarium ^^ http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium så tror den hjalp ^^ men takk for svar ;)


Hvis samboeren din er glassmester, skal han ha tilgang på en tabell som sier hvor tykt glass skal være i forhold til høyde/lengde på et akvarium.
Jeg har brukt 6mm glass til en 250l med en avstiver,jeg får glass hos glassmesteren (vrakglass) har limt 7 akvarier selv av dette glasset, ingen problemer å lime selv bare pass på at glasset ikke er sota på den ene siden, da snur du denne siden ut. lykke til!
blei lagd med 7mm laminert glass rommer ca 200l

Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap