artemia oppdrett?

Er det noen som har noen gode tips om hvordan jeg kan lage meg et slags artemia klekkeri der jeg samtidig kan fore opp artemiaen til å bli litt større??
vekker tråden til live. Lurer også på om det ikke går ann å fore dem litt opp?
Bruk søke funksjoene, så finner Dere nok en drøss av tråder med lignende spørsmål.
søkt å lest tråder i 20min da jeg etterhvert fant denne gamle tråden

http://akvaforum.no/forum.cfm?forum_id=1051&thread_id=23596&message_id=130407#forumtop

fant en her som forklarer litt om foring av de. (for evnt andre som lurte)
Hvis du søker på "artemia" f.eks. i nettbutikken til Webzoo, så får du opp produkter i tilknytning til dette.

For oppfôring av artemia til voksen størrelse, så kan man bruke
f.eks. [URL=http://www.webzoo.net/site/maler/x/?case_vis=visprodukt&kategoriID=&sok=ja&produktid=2925&HKatID=]Hobby Mikrozell [/URL]som fôr til dem. Dette er for fôring fra dag 10. De første dagene må de få annet fôr, nemlig [URL=http://www.webzoo.net/site/maler/x/?case_vis=visprodukt&kategoriID=&sok=ja&produktid=2927&HKatID=]Liquizell[/URL] (det er smått nok).

Det er nok flere produsenter på markedet av slike oppfôringsprodukter for artemia. Men jeg tok de første jeg fant eller visste om bare Jeg har hørt at Aqua Medic Plancto skal være veldig bra. Det kan også brukes til oppfôring av artemia, selv om det egentlig er til fôring av invertebrater i saltvannsakvarier.

Webzoo selger en bok om dette også - så hvorfor ikke kjøpe [URL=http://www.webzoo.net/site/maler/x/?case_vis=visprodukt&kategoriID=&sok=ja&produktid=3028&HKatID=]denne boken[/URL] om artemia? Kjekt å ha! Der skal alt du trenger å vite om oppfôring av artemia stå.

[External Image]

Tekst sitert fra Webzoo om produktet:
"Liquizell er startfôr for artemia og invertebrater. 48 timer etter at Artemia-naupliene er klekket er de avhengig av å bli fôret, får de ikke tilgang på phytoplankton vil de sulte og verdien som yngelfôr er borte. Liquizell er startfôr for artemia og invertebrater fram til dag 10. Etter denne dag fortsetter du å mate artemian med Mikrozell. "
takk mona! får prøve å bestille litt egg på ebay å eksperementere litt
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap