Det yngler! Så morro!

For 7-8 uker siden fikk vi en masse bebiser på vår brasilianske jordspiser par. Siden de bor alene sammen med 4 L-66, har vi ca 40 små barn som vokser for hver dag som går.

I går kveld da vi kom hjem var Senior, hvor ca 15 år gammle ancistrus, meget misfornøyd med at hulen hans hadde rast ned. Da samboern skulle rette opp der, pilte det en MASSE bebiser ut! Dette er første gangen vi har fått ancistrus bebisser og vi ble jo helt ekstatiske av begeistring!

Vi fant ut at vi ville samle opp noen av de og fant frem en fødekasse og sugde barna i en slange og førte de over til fødekassa.

MEN tror dere ikke når vi flytta på noen stein at vi plutselig fant marmor kreps barn også!? Vi fikk for en 4 mnds tid siden 2 marmorkreps, men var sikre på at de var døde da vi ikke har sett de omtrent siden vi fikk de.
(jeg bor i danmark så her er det lov med kreps)

Så langt har vi reddet 5 ancistrus bebisser på ca 1cm og 4 marmorkreps fra et 530 liter som er et veldig typisk selskaps kar og ikke egnet for oppdrett.
Men dette var morro!!
Hei Ina.

Gratulerer.
Forstår at du gleder deg over familieforøkelsen.
Kjempeartig.

mvh
I spoke to soon!
Alltid morro med familieforøkelse, men idag flyttet de brasilianske jordspiserne ut 50-60 nye barn!!!!!!

Uhm 2 kull på 8 uker av samme par!? De er jo værre enn guppier!

Så nå måtte vi kjøpe oss et akvarie til så vi kan ha de store barna + malle og krepse barn i det, for de store barna er ikke så populære innbyggere lengre.

Skal hente det på lørdag, 180 liters akvastabil med heldekkende armatur til 500 kr. Ikke så værst pris. Mye jobb, men fremdeles morro hehe

Gratulerer så mye

skjønner godt at du synnes det er gøy
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen
Reklame for plussmedlemskap