Egg???

Heisann, sitter å ser i min 540 liter nå, og legger plutsli merke til noe "egg" greier som ligger i den ene planta, hva kan dette være? anyone?

Har kuhliål og lurt på om det kan være det?

Legger ved noen bilder, se bort i fra det røde, det er bare fòr
de flekkene på glasset? Det er nok pestsnegle egg. Skynd deg å ta noe fitlervatt eller et papit og ta dem vekk. Eller bare bruk fingern.
EivindG
de flekkene på glasset? Det er nok pestsnegle egg. Skynd deg å ta noe fitlervatt eller et papit og ta dem vekk. Eller bare bruk fingern.



Neida, det er ikke pestsnegle egg, det ligger i en plante, der hvor kuhli ålen bor. aldri sett sånne egg før, driver litt med oppdrett.

Dessuten er dem mye større en snegle egg
Se her:
"Svært få akvarister har klart å lykkes med å drette kuhlii-ålen planlagt, men noen tilfeller av tilfeldig oppdrett har forekommet. Derfor er det svært vanskelig å finne informasjon om fremgangsmåte for lek.

Noen mener at simulering av regntid, fóring med levendefór og svært bløtt og surt vann kan trigge lek. I naturen foregår leken i månedene desember og januar. Eggene legges nær overflaten mens hannen kveiler seg rundt hunnen. Eggene, som er lysegrønne, flyter så i vannflaten og fester seg til røttene på flyteplanter o.l. Eggene klekkes etter ca 24 timer og yngelen kan fóres med levende, nyklekket artemia og annet smått levendefór.
"
Tilfeldig bekjentskap
© Yu-Chia Chang
Reklame for plussmedlemskap