Gullbarbe egg?

Til dere som kan dette.
Det er egg vi ser på bilde her ikke sant?
Har kun 5 gullbarbe oppi 160L akvariet så er garantert fra dem i tilfelle.
Det kan stemme at dette er barbe-egg. Ser ut til at noen av dem er hvite og ubefruktet. Men barber pleier å slippe eggene blandt planter...fant du noen der ? Også utrolig at de ikke har spist dem
Ingenting blandt de få plantene jeg har som jeg ser hvertfall.
Ja ser at de fleste eggene er hvite, mens noen av dem er litt mer "gjennomsiktige".
Er de da mest sannsynlig råtne? Har hatt alle eggene oppi siden de kom og få av dem er blitt spist.
Friske og befruktede barbe-egg er gjerne helt lysegule i starten og blir etterhvert mørkere. Er de hvite og ugjennomsiktige er de ubefruktet eller soppangrepet. Bruk en hevert og sug opp de eggene som ikke er levedyktige, så er sjansen bedre for at de som er igjen holder seg friske. Sørg for at de har god sirkulasjon !
Takk for god hjelp
Men sånn til en annen gang vet du noe om hvor mangen dager det tar før eggene klekkes?
De burde klekke etter 1.5-2 døgn, litt etter vanntemperaturen. Da er de bare små gennomsiktige larver som klenger til underlaget. Etter rundt 5 dager blir de frittsvømmende. Da er det om å gjøre å ha gjemmesteder til dem, ellers vil de bli jaktet på. Mosedotter er fine gjemmesteder for dem, eller tette planterøtter. Alle plasser der de voksne ikke kommer til Du bør også ha noe mat til dem, yngelfor i form av infusorier er fint å starte med. Det kan du lage selv...se på nettet hvordan det kan gjøres. Etter hvert tar de finknuste flak, eller aller helst nyklekket artemia.
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen
Reklame for plussmedlemskap