hjelp hva skjer?

i et 300 l kar skjer det rare ting.Fisken ligger helt stille på bunn.I karet er det guppys,flying fox ,scalare,malle sneglespiserog gullhai (albino algeeter).Pumpa har vært av i natt. karet eies av en venninne.Jeg har tatt vann prøve og uti fra den er det ikke noe galt.Hva kan det være når typisk overflate fisker ligger rolig på bunnen?
Pumpa av en hel natt, og ikke noe spor av nitrit...? rart at vannet er perfekt etter en natt med pumpe stans, bakteriene i filteret begynner å dø etter noen få timer, virker jo som en eller annen vann"forgiftning", men da bruker jo fiskene som oftes å trekke til overflaten.
Men hvorfor pumpen av en hel natt??
ang stengt pumpe
hun stengte pumpa pga scalaren.Pumpa er kratig og hun mener det bli for sterk strøm.Den tar 1000l i timen.og har ikke noe dekke over svampen.Vi har nå satt inn en mindre pumpe.Det har vært del vannskifte der i dag.Så nå drver guppyen å føder.Men fremdeles ser det ut som de sliter litt
meg igjen
nå har et av barna i huset fortalt at hun har gitt fskene rød pølse og stekte poteter,så det kan helt sikert kalles en vannforgiftning.uff dett er jo helt tragisk. Minste mann har lært får vi håpe for 2 bronse tetraer er døde.Det er jo merkelig at guppyen føder og tetraene dør eller?
Har de sjekket akvariet for matrester da? Pølser og poteter altså?
Det er veldig viktig å få det ut, så det ikke ligger og råtner.

Og du får si til venninnen din at pumpa stå på hele døgnet!
ang pølse og potet
ja vi har hatt delvann skifte her idag ikke pølse eller potet igjen.Nå går det bra med fiskene også.Pumpa blir ikke slått av
Tilfeldig bekjentskap
© Tommy Søyland
Reklame for plussmedlemskap