Stoppe pumpe / overflow

Lurte på om noen vet hvor jeg kan få kjøpt en flottør/nivåvakt/nivåbryter som kan starte og stoppe pumper? (220/230v)

Finner ingenting på nettet.
Noe slikt du ser etter? [URL=http://www.tunze.com/index.php?id=149&L=1&C=SE&user_tunzeprod_pi1[predid]=-infoxunter036]Tunze Osmolator...[/URL]
Om du er litt hendig og kommer over en gammel oppvaskmaskin, finner du en bryter med flotør i bunnen av maskinen. Den må nok kapsles inn litt bedre enn den er når du finner den, men det er jo ikke all verden heller.
Pål Marius Sivertsen
220/230v[/B]) Finner ingenting på nettet.


Tror grunnen er at du helst bør være fagmann for å mikse vann og strøm med den spenningen. Det er en god del forskrifter som skal følges.

Det er kanskje lettere å få tak i en 12V-bryter som i sin tur kan utløse et separat 220V-rele som er plassert slik at "sterkstrømmen" er i trygg avstand fra eventuell vannsprut/kondens/lekkasje.
Takk for mange svar.
Thorbjørnsen
Noe slikt du ser etter? [URL=http://www.tunze.com/index.php?id=149&L=1&C=SE&user_tunzeprod_pi1[predid]=-infoxunter036]Tunze Osmolator...[/URL]

Var slike jeg lette etter men de koster litt for mye. Kommer vel til å mekke en 12v sak..
Om du er redd for kombinasjonen spenning og vann, så kan du vel kanskje forlenge flotør armen? Er det hull i topp glasset til gjennomføringer av ledninger, kan du lett lage en flotør med et stag som når langt overfor akvariet.
Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Støre Andresen
Reklame for plussmedlemskap