Stabilisere et porsabord ?

Har kjøpt et brukt 430 liters karr på høyt porsabord, men hele stasen svaier når en er borti, tørr ikke fylle karret. Litt sving uten vann er en ting, men å få stoppet den med 400 liter vann oppi.....
Har en gutt på 1,5 år som svinser/kjører/leker rundt på gulvet og sjangsen for at han skal dunke borti beina er jo stor !

Så lurer på om noen vet en måte å få stabilisert dette på slik at en ikke trenger å bekymre seg ?
Gulvet er ca beint og det er av betong før noen skriker over seg med gulvstabilitet, den biten er på plass. Det er rett og slett hele greia som er rikkalaust for å si det sånn.

Vitale mål: 129 høyt med lystopp, bordet er 64 høyt. 129 langt og 55 dypt.
Hadde hvert lettere om du hadde mer info som hvor mange sett bein? hvor høye er beinene? fra gulv til akvarie bunn, er det bare fire bein og ei ramme på toppen? (som akvariet står på) eller er det to rammer? (noe som hjelper på avstivng, spesielt om beinene er lange.

En ting er stabilt betong gulv, men noe som er veldig viktig er oppvatring og eventuelt fore i mellom om ikke alle beinene er plantet i gulvet. Hadde hvert kjekt med et bilde, er da lettere å se helheten.
Ting skal i følge sambo være vell vaddra.
Fra gulv til karr er det 64 cm som jeg skrev. 6 sett bein. Er jo da skjøt på midten oppe i rammen. Det er skrubein som vanlig på porsabord, så alle føtter skal jo stå støtt i bakken når ting er i vadder og skrudd fint til.
Etter som du beskriver, stabilt gulv, stillbein og avstivere midt på beinene så skjønner jeg ikke at det skal være ustabilt.
det er jo også god dybde på ramme/ akvarie.
Høres jo ut som dere har gjort det riktig, men kanskje dere bør dobbelsjekke vatringen og slikt.
Lykke til.
Tilfeldig bekjentskap
© Jan Bukkems
Reklame for plussmedlemskap