Hjelp meg å finne reservedelen til eheim pro ii

Pumpen lekker i den delen vist på bildet. Jeg antar det er O-ringen som er årsaken. Jeg har imidlertidig kommet over forum innlegg som tyder på at dette er en svakhet i første modellen av denne pumpen og at Eheim ga kunder reservedel som retter svakheten.

Når delen fra bildet monteres virker det som om O-ringen ikke er tykk nok, det er ingen motstand når jeg trykker den ned i hullet, den tetter liksom ikke godt nok.

En O-ring er vel ikke så dyrt, så tenkte å prøve å bytte denne i første omgang, for eventuelt å bytte hele delen om det ikke løser problemet.

Men..


Hvor får jeg tak i O-ringen og reservedelen. Finner bare tyske sider som er.. ja gresk for meg. Hvilke delenr osv trenger jeg??
Inaktiv bruker
Hadde hjulpet
om du var litt mer nøyaktig. Pro II kan vel gjelde flere undermodeller? Fint om du skriver eksakt modellnr.

Når det er sagt, så har jeg Eheim selv, og bestiller utstyr og reservedeler hos Webzoo.no. De har en del reservedeler og skaffer sikkert også dersom du har noen spesifikke deler du trenger. Alltid rask service og utsending dersom du skriver at det haster.

Er heller ikke noe særlig god til å lese teknisk tysk, men det finnes gode verktøy for å oversette. F.eks. Google Translate. Du kan enten oversette hele sider eller klippe og lime inn tekst.
Inaktiv bruker
Du kan ta en titt her [URL=http://parts.eheim.com/display_product.php?pid=2028 f]http://parts.eheim.com/display_product.php?pid=2028 f[/URL]or å se hva de ulike delene har for nummer og delenavn på engelsk. Det ligger også en pdf fil nederst på den siden. Deretter bør det gå lettere å søke fram butikker som har eller kan skaffe delen for deg.

Foruten Webzoo har også Zoo service en del reservedeler til eheim: http://www.zooservice.no/display.aspx?menuid=10291&closeBelow=10291. De har blant annet pakninger til ditt filter, ser jeg.
Har for øvrig aldri bestilt noe derifra så kan ikke si noe om service osv.

Håper du kom litt lenger på vei nå. Har selv Eheim 2213, er super kvalitet men forferdelig tråkig å få tak i akkurat den delen man trenger når det en sjelden gang er behov for vedlikehold.
Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Støre Andresen
Reklame for plussmedlemskap