Feil på armatur rio 300

Jeg har et Juwel Rio 300 som er noen år gammelt. Nå har jeg fått problemer med lysene på det. Det virker for oss som det er et tennerproblem, siden det starter noen ganger, andre ganger ikke. Må ofte slå bryteren av og på flere ganger før det kommer.

Nå er det jo innebygd tenner i dette armaturet, og da lurer jeg på om det er noe vi kan gjøre med dette, eller om det eneste alternativet faktisk er å bytte ut hele armaturet?

Vi har utelukket feil på kontakten i veggen, timeren jeg bruker og slike ting.

Prøv å løfte ut armaturet og beveg på det, for å sjekke om det er kommet vann inni det.

Forrige armaturet mitt kom det vann inni, og røyk heldigvis før garantien var utløpt. Uansett er det reklamasjon etter forbrukerkjøpsloven, pga. forventa levetid.

Det er eletriske tennere i desse armaturene, og dem er ikke utskiftbare..

Vi har vært ute med det flere ganger, og det ser helt ok ut. Jeg byttet først lysrør, da jeg trodde det var de som tullet, og mannen min kikket samtidig på polene og det som er synlig inni der, og han kunne ikke se noe som tydet på feil.

I dag har jeg ikke fått liv i det i hele tatt, så det er vel ingen vei tilbake.
Lysbryter
Mange med juwel armatur klager på at lysbryteren brenner seg. Mener at den sitter ikke så langt unna stikkontakt så er jo vert å prøve og klippe denne vekk å sku på et nytt støpsel man får kjøpt på biltema evnt clas ohlson! Evnt og avmantle ledningene og surre dem sammen vær for seg og prøve uten og kortslutte eller få støt.
Buskiz
Mange med juwel armatur klager på at lysbryteren brenner seg. Mener at den sitter ikke så langt unna stikkontakt så er jo vert å prøve og klippe denne vekk å sku på et nytt støpsel man får kjøpt på biltema evnt clas ohlson! Evnt og avmantle ledningene og surre dem sammen vær for seg og prøve uten og kortslutte eller få støt. ;-)


Vi er på tanken her. Jeg oppdaget i kveld at lyset blinker til, eller slår seg på, kun når jeg setter i kontakten. Ved bruk av bryteren skjer det aldri. Spørs om mannen skal få sette på ny bryter før vi bestiller nytt armatur.

Takk for tips forresten
Feilsøking


Begynn med å fikse det billigste. En lampettbryter koster ikke mange kronene.

Siden det er vekselstrømm, spiller det ikke noen rolle hvilken ledning en kobler hvor. Går ikke an å gjøre feil..! så lenge det ikke er strøm på ledningen, når du kobler. Men det er jo innlysende.

Lykke til!

Jepp, å bytte bryter er ikke noe problem, så det fikser vi.

Krysser fingrene og håper på billig fix her


Krysser alltid fingrene for billig fix!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ble ingen billig fix nei. Bytta kontakt nå, og det fungerer fortsatt ikke.

Så da er det bare å bestille nytt armatur i morgen. Håper på rask levering, så fiskene og plantene snart får litt lys igjen.
Aquamanias
Hei håper det var bryter og ikke kontakt du byttet
Han her er billig og lysrør følger med : Aquamanias

Jeg vet ikke vilken type du skal ha men ta og ring han på tlf. 90064350
Han legger seg sjelden før kl: 01,00
Takk for tips

Har bestilt via forhandler her i Trodheim nå i dag. En butikk som leverer en god del rimeligere enn de andre i byen, så da gikk jeg for henne.
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen
Reklame for plussmedlemskap