Air diffuser til Juwel Rekord 70

Hei, ser på hjemmesidene til Juwel at det finnes en "Air diffuser" til å koble til utblåset fra pumpa for å tilføre luftbobler i vannet. Er det noen av dere som har/har prøvd denne? http://www.juwel-aquarium.de/en/addon.htm?matnr=85505 Går ut fra at den ikke trenger luftpumpe? Men bruker vann strømmen til å suge luft? Har prøvde å finne denne delen på norske web butikker uten hell. Noen som vet hvor den selges og hvor mye den koster? På forhånd takk!
[External Image]
Du trenger ikke noe luftepumpe til denne, trykket fra pumpa laget ett svakt sug i dette luftesystemet, som igjen trekker luft ned i vannstrømmen.
Har ikke prøvd denne modellen selv, men flere andre disfosore. Tror ikke at det er noen større forskjell i hvor godt dem funker

Når det gjelder behovet for disfusor, må jeg bare si at det er alt for mange som kjører med dette, uten at det er ett reelt behov.
Om du ikke har overbefolka karet til de grader, så vil normalt sett den bevegelsen vannstrømmen skaper i vannskorpa være tilstrekkelig for tilførsel av O2 i vannet.

Kan ikke huske å ha sett denne i hverken butikker eller nettbutikker.
Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Støre Andresen
Reklame for plussmedlemskap