Negative butikkomtaler slettes

Ensidig negative butikkomtaler blir umiddelbart slettet uten begrunnelse. Dette gjelder særlig tilfeller som i den siste tråden som indirekte navngir butikkpersonale i en ensidig negativ sammenheng. Dem som jobber i butikk skal slippe å bli hengt ut i offentlige forum.

Dem som ikke vet hvordan man skriver en balansert butikkomtale eller ikke forstår det helt elementære om personvern skal la være å poste.
Slettet i dag en tråd til om en butikk på Østlandet.

Dem som ikke makter å skrive en balansert omtale av en butikk kan ganske enkelt la være... Deres personlige erfaringer er subjektive og angår derfor ikke resten av potensielle kundegrupper.

Alt som lukter mugg blir slettet
Når det gjelder stenging av tråder på AF

Moderatorteamet på AF har kommet frem til en del retningslinjer som vi alle følger uten at de nødvendigvis spesifikt står beskrevet i retningslinjene. Spesielt gjelder dette ensidige kritikker av akvariebutikker enten de er webbaserte eller ikke.

Stenging av slike tråder dekkes av retningslinjene under punkt:

sitat av Retningslinjene:
27) Moderator kan slette/stenge tråder eller sperre medlemsprofiler for grunner som ikke står i retningslinjene, men først etter diskusjon moderatorene imellom.


Vi har bestemt oss for at vi ikke vil ha en utvikling i forumet der diskusjoner rundt tvistesaker blir ensidig styrt da begge parter ikke er representert. Vi fører også en restriktiv holdning til tråder der akvariebutikker blir ensidig kritisert ut i fra en hendelse. Balanserte fremstillinger der både positive og negative sider blir beskrevet blir stående.

Tvistesaker som oppstår som en del av kjøp/salg delen av AF ønskes heller ikke debattert i forumet. Disse kan rapporteres inn til moderator@akvaforum.no Det er ikke mye vi som moderatorer kan gjøre i slike saker, men ved gjentatte overtredelser kan vi sette en stopper for annonseringer for dem det gjelder.

Vi ønsker heller ikke at butikker skal involvere seg for mye i forumet av åpenbare årsaker. Derfor denne restriktive holdningen til slike tråder. Vi tenker også slik at disse restriktive holdningene er med på å holde forumet mer ryddig og oversiktelig. Vi alle tjener på at forumet skal inneholde tråder med akvaristisk innhold da det er dette hobbyen dreier seg om.

Det er ikke bestandig den enkelte moderator har mulighet til å sende epost om stenging til trådstarter eller inngående forklare årsak for stenging i tråden dette gjelder. Vi ber om forståelse for dette da vi gjør denne jobben i vår fritid. Tid som ellers kunne ha vært benyttet til mere konstruktive ting.

Vi nærmer oss raskt 10.000 medlemmer her på AF og det er alles ansvar at forumet holdes i en saklig og vennlig tone. Dette har ikke vært noe stort problem og vi som moderatorer vil bestrebe oss på å holde forumet slik det er nå.

Alle medlemmer skal føle seg velkommen og etter hvert som han/hun får erfaring vil man forstå hvilke tråder som er uønsket. Det er også viktig at takhøyden i forumet er høy nok slik at trivselsfaktoren ikke reduseres. I disse børstider trenger vel jeg ikke si at det er ikke noe som vokser inn i himmelen, et sted må grensen gå.

Med hilsen
Moderatorteamet AF
En butikkomtale av Oslo butikker ble fjernet i dag.

Butikkansatte må få slippe å registrere seg på forum og bruke fritida på å forsvare seg.

Hva som ble sagt og gjort av forskjellige parter vil i aldri komme til bunnen av uansett, og det bør av hensyn til personvern ikke diskuteres i forumet.

Håper på forståelse for dette

En tråd om en butikk i Stavanger ble fjernet i dag.

Butikkansatte må få slippe å registrere seg på forum og bruke fritida på å forsvare seg.

Hva som ble sagt og gjort av forskjellige parter vil i aldri komme til bunnen av uansett, og det bør av hensyn til personvern ikke diskuteres i forumet.

Håper på forståelse for dette
Tilfeldig bekjentskap
© Sarj
Reklame for plussmedlemskap